:: |
Autor |
Poruka |
mirko91 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2008 Poruke: 2
|
|
pozz svima
ako moze da neko napise o likovima znaci posto mi je to za referat u ponedeljak a ovo sto ja imam je premalo
molim pomozite ako mozete
treba mi do nedelje navece
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Lacerator Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 1 Mesto: ispred racunara, naravno
|
|
Ovo delo se moze prptumaciti na vise nacina i zato niko (osim samog Beketa...) nije siguran kojoj vrsti drame ovo delo pripada!
Tako da moze se protumaciti o Bogu kao jedan od nacina...
...No imajte na umu da je drama napisana ubrzo posle 2 Sv. Rata i da se alegorija mozda odnosi na to...
Vladimir-Rusija (i dr. sovjetske drzave); Estragon-Francuska; Poco-Nemacka; Laki-Italija...
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Sjećam se ove lektire u školi. jako dobra knjiga. Još mi je uvijek ostala u sjećanju
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Veoma inspirativna knjiga, sadrzi pregrsat dobrih ideja, humora(a ne trenutke i umora:)), upecatljiva. Kada mi se u zivotu cini da mi nista ne ide od ruke, pomislim kako i ja cekam tog cuvenog Godoa, i pitam se bas kao i glavni junaci ovog djela kad ce doci, cekam i tako u krug.
Kad sam isla u srednju skolu, moj drug je na casu imao zadatak da analizira tu knjigu i malo se pogubio pa je Estragona nazvao Estrogenom xaxa
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Lidija.93 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2012 Poruke: 1
|
|
Slazem se da knjiga nije za svakoga. Posebno ne za one koji citaju da bi pustili mozgove na otavu.
Po mom misljenju je fantasticna, jedna od mojih omiljenih. Jako istinite i dobre poruke! Samo ko to ume da vidi.
Definitivno preporucujem : )))
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|