www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Samjuel Beket-Cekajuci Godoa
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
mirko91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 22, 2008 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pozz svima
ako moze da neko napise o likovima znaci posto mi je to za referat u ponedeljak a ovo sto ja imam je premalo
molim pomozite ako mozete

treba mi do nedelje navece

[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Lacerator
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 07 Dec 2008
Mesto: ispred racunara, naravno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 07, 2008 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo delo se moze prptumaciti na vise nacina i zato niko (osim samog Beketa...) nije siguran kojoj vrsti drame ovo delo pripada!
Tako da moze se protumaciti o Bogu kao jedan od nacina...
...No imajte na umu da je drama napisana ubrzo posle 2 Sv. Rata i da se alegorija mozda odnosi na to...
Vladimir-Rusija (i dr. sovjetske drzave); Estragon-Francuska; Poco-Nemacka; Laki-Italija...

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 13, 2008 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sjećam se ove lektire u školi. jako dobra knjiga. Još mi je uvijek ostala u sjećanju

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 19, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma inspirativna knjiga, sadrzi pregrsat dobrih ideja, humora(a ne trenutke i umora:)), upecatljiva. Kada mi se u zivotu cini da mi nista ne ide od ruke, pomislim kako i ja cekam tog cuvenog Godoa, i pitam se bas kao i glavni junaci ovog djela kad ce doci, cekam i tako u krug.

Kad sam isla u srednju skolu, moj drug je na casu imao zadatak da analizira tu knjigu i malo se pogubio pa je Estragona nazvao Estrogenom Laughing Laughing xaxa

Lidija.93
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Jan 2012

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 24, 2012 10:09 pm    Naslov poruke: Re: Samjuel Beket-Cekajuci Godoa Na vrh strane Na dno strane

Slazem se da knjiga nije za svakoga. Posebno ne za one koji citaju da bi pustili mozgove na otavu.
Po mom misljenju je fantasticna, jedna od mojih omiljenih. Jako istinite i dobre poruke! Samo ko to ume da vidi.
Definitivno preporucujem : )))

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Samjuel Beket-Cekajuci Godoa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon