:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja volim vidjeti čistu i urednu kosu..nema mi ništa gore kao vidjeti /pogotovo kod muškaraca danas/ dugu kosu neirednu , raščupanu i uljepljenu.
Mislim katastrofa živa..ja kad vidim pojedine s takvom kosom mogla bih da povratim od muke..a s merakom bih ih ošišala na nulu.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
ercegb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Apr 2006 Poruke: 30
|
|
Pa bas nesto nisam uspela da pronadjem sebe
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Kosa pocesljana na desnu stranu je znak da mozda previse razmisljate srcem i trebalo bi da ukljucite razum jer vas to moze spasiti mnogih neprijatnih situacija iz kojih izadjete povrijedjeni. |
uhhhhh ima istine...ima istine...a jos ono za svetlu...ma ima istine
|
|
|
prase Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Jul 2006 Poruke: 575 Mesto: Beograd
|
|
Pa mozda i ima malo istine u ovome ali se ja nisam prnosla. A sto se tice izgleda kose, to mi je jako bitno i mislim da bi zene trebale da vode vise racuna o tome
|
|
|
|
|
|
Nutella-girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 12
|
|
Zadovoljna sam svojom kosom....
Imam svoj frizterski salon..Pa laske je....
|
_________________ Vasa Nutty |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Citat: | duga, ravna i tamna kosa ukazuje na osobu koja se pridrzava pravila i plasi se promjena. |
Bas naprotiv,ja se ne pridrzavam pravila uvek i nikako se ne plasim promena.Bas tezim ka njima!
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: |
Duga i svijetla kosa asocira na osobe koje zele naglasiti seksipilnost i znaju se sluziti njom na putu prema svom cilju.
Kosa pocesljana na desnu stranu je znak da mozda previse razmisljate srcem i trebalo bi da ukljucite razum jer vas to moze spasiti mnogih neprijatnih situacija iz kojih izadjete povrijedjeni.
i sta kazete na sve ovo drage moje curice??? |
hm....ima istine...posebno u ovom drugom delu koji me u potpunosti opisuje!!!!!!! :nemapojma: :nemapojma:
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Kosa pocesljana na desnu stranu je znak da mozda previse razmisljate srcem i trebalo bi da ukljucite razum jer vas to moze spasiti mnogih neprijatnih situacija iz kojih izadjete povrijedjeni.
i sta kazete na sve ovo drage moje curice??? |
Ima istine, uvek idem srcem, retko kada razumom... Zato i jesam bila toliko puta povredjena... Mada, nisam znala da se to može videti i po frizuri
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Cist promasaj.... I ti naucnici su ludi, mada nekome i pogode...
Mene ne da su promasili...
A sta sa onima koje nekad imaju razdeljek na sredini, pa na levoj strani, pa na desnoj.... zavisno od raspolozenja?
A sta sa talasastom kosom?
Znate onu tvrdnju da dugokose devojke koje izadju iz neke veze jako povredjene, odu, osisaju se i to znaci da su nesamostalne i da jako zavis eod muskaraca?????
Meni je ovo cista glupost, a sada ako se neko pronalazi ovde, svaki joj dao, brate....
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
pa nije kosa odraz lisnosti,vec osobina...ha da kosa samo cino covjeka onim sto je=)
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Ova tumacenja mi se jako dopadaju. Kosa je mnogo vazna i olicenje je odredjene osobe.
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Moja kosa je svijetla i duga....ravna....iskreno volim izgledat seksipilno, nikad se ne bih mogla zamisliti s kratkom kosom jer kosa je ipak neki odraz ženstvenosti...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|