:: |
Autor |
Poruka |
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Batice sto se bolje pokazes prvi put to je za tebe bolje.One price kao nema veze bice bolje drugi put,a drugi put moze da bude jos gore baci u vodu.
sto duze to bolje
|
|
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Bitno je jer je dobar sex temelj cvrste veze!
|
|
|
|
|
|
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd
|
|
utisak je vazan veoma
|
_________________ uvek se nesto zalije |
|
|
|
|
-Iva- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 34 Mesto: Arandjelovac
|
|
Mislim da je vazno ali ne i presudno!Kada je prava ljubav u pitanju sve ti odgovara!
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Naravno da je bitno. Radije bih bila sama nego imala 'loseg' momka kraj sebe.
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
To je kao i sve u zivotu stvar oces ili neces... Nema tu znam ili ne znam, ako hoces da zadovoljis devojku, ne mora ona nista da objasnjava... Njene reakcije kazu sve!
|
|
|
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
iskreno nije mi mnogo bitno kakav mi je partner u krevetu jer nije to svrha moje veze
|
|
|
|
|
|
pussycatvk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 63 Mesto: Vinkovci
|
|
To je vrlo bitno! Odmah prekinem tu "vezicu"! Mora biti dobar u krevetu! Ne želim se uopće zamarati s onim koji nema pojma, ili s onim koji je sebičan u krevetu!
|
_________________ Relax... take it easy... |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
pa sex je najbitnije. los sex je uzrok svih ostalih problema i raspada. a dobrim sexom rjesimo brojne nesuglasice
ludilo brale
|
|
|
ns21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 63 Mesto: Zemun
|
|
Mnogo šta je bitno za uspešnu vezu. Savršen sex ako je jedina spona ipak vremenom postane nedovoljan, a opet možete se slagati super ali ako sex na duže staze nije zadovoljavajući za oboje pre ili kasnije krene udaljavanje.
Ljubav je jednačina s mnogo nepoznatih.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
pa lipo je kad se partneri nadopunjuju pa tako i u krevetu
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Bitno jeste ali NE toliko. Razmislite malo, svako ko je los ako ima devojku koju voli uz sebe postace bolji. Eto, ja recimo. Pre sam mogao samo da sanjam da dovedem devojku do orgazma a sada.. sa ovom sam devojkom dve godine i ne mogu da vam opisem kako je lepse voditi ljubav sa osobom koju volis. Meni je drago da je ona sa mnom i da je polako isla sa mnom..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|