:: |
Da li slušate ovu vrstu muzike? |
Da |
|
72% |
[ 76 ] |
Ponekad |
|
16% |
[ 17 ] |
Mozda kad bi cuo/la pjesmu |
|
4% |
[ 5 ] |
Ne |
|
6% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 105 |
|
Autor |
Poruka |
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
moji su koreni u krajini, pa sa rozlogom uzivam ovu vrstu muzike. na bum bum radiu sam uvek slusao krajiske bisere i legendarnog srkija! dok sam bio u beogradu uvek sam isao na prela! obicno kad se skupe svi zajedno, baja, preldzije, mile delija, korijeni, tromedja...
|
|
|
|
|
|
Tha_A Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365
|
|
Ne, ta vrsta glazbe nekako nije za moje usi. Da buem iskren, slusao sam do sad samo Jandrino jato, ili kako se grupa vec zove, i uopce mi se nije svidjelo. Stovise sam prebacio odmah na drugi kanal, hehe.
Mislim, nemam apsplutno nista protiv te glazbe, samo je ja osobno ne slusam.
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Ako ne slušaš to nije kriminal , valjda imaš svoju vrstu muzike i to je ok.
Drago mi je da ne pišeš uvredljivo i nekulturno o nama koji slušamo.
Dalje hoću da napomenem da zahvaljujući nekolicini naših vrednih članova (modova) sakupilo se je dosta dobre krajiške muzike , bećaraca, ovakvih i onakvih(čitaj Slavonski,Sremski,Lalinski,Bosanski,Lički, Banijski ,Kordunski,Krajiški.....) pa mislim da svako može za sebe da nadje po nešto. Ako neko treba nešto posebno Krajiško novije ili starije (diskografije nemam pošto nemam to još uredjeno kako treba) svejedno neka me kontaktira preko PP.
Zamoljavam modove koji linkuju muziku da me kontaktiraju jer oni imaju tačan pregled šta je gore a šta bi išlo još...
Pa ako imam da pošaljem neka se postavi na sajt.
Moja namera da otmem neke pjesme zaboravu je uspela i drago mi je zbog toga.
Lep pozdrav.......
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|