:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
dobri saveti.
valjda ce da pomognu.
|
|
|
|
|
|
draganamj Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 571 Mesto: pogodi gde
|
|
po meni je najgore da ti muskarac u toku kaze''srce mislim da si se malo ugojila''......UZAS
|
|
|
|
|
|
H@usto® Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 182 Mesto: Human Mind
|
|
dexonj2004 je napisao/la sledeće: | Najgore bi bilo da zavrsis "posao" veoma brzo. Moj drug je to uradio za 8 sekundi i plus se hvalio sa tim. hahaha |
E kako postici, da sex traje sto duze?! Da li pred sam sex treba da ga malo...km, km... znate vec sta ili nesto trece?! Ako traje 3-4 minuta, to nije TO. Koji savet vi dajete?!
|
_________________ Ne ide mi potpis preko tastature... |
|
|
|
|
pelebgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
Idi kod nekog narodnog travara
|
|
|
|
|
|
Srdjan82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 132
|
|
priznajem da muska populacija ima dosta greski
ali i vi devojke morate priznati da niste savrsene
sta da se radi
|
|
|
|
|
|
s@njin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 57 Mesto: Sarajevo
|
|
Svaka djevojka je prica za sebe,i ne treba sve generalizovati. Podrzavam stav o kondomima,jer je glupo sebi uskratiti godine i godine uzivanja radi glupog nemara. Sto se tice odugovlacenja u sexu,nema potrebe za tim. Ne radi se o maratonu.Naravno nisu pozeljne ni "brzice". Stvar je u zlatnoj sredini! Ako odugovlacis,djevojka pocinje gubiti interesovanje,i pocne se baviti svim samo ne onim sto se u tom trenutku dogadja. S druge str.,ako si prebrz,neces uspjeti da je zadovoljis i time u vecini slucajeva sebi zatvaras vrata.
Djevojke,nadam se da sam uhvatio tracak vasih kompleksnih razmisljanja?
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
u swakom sluchaju si na dobrom putu...... znash li da ne postoji sredina.....? postoji kratko i dugo, nema tu taman......
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
s@njin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Feb 2006 Poruke: 57 Mesto: Sarajevo
|
|
CatchTheWreck je napisao/la sledeće: | u swakom sluchaju si na dobrom putu...... znash li da ne postoji sredina.....? postoji kratko i dugo, nema tu taman...... |
Hm,do sada mi se nije desavalo da budem prebrz ili da djevojka odluta ili zaspi,pa pretpostavljam da sam pogodio sredinu!
|
|
|
|
|
|
maki1986 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 79
|
|
Pa to su sve OK greske, ali i devojka mora malo da se potrudi, a ne da se ukipi kao da vodim ljubav sa lutkom. Ako tako nesto planira, mogu ja i bez nje. Devojka treeba malo da pokaze znanje, jer uglavnom sve sto vole one, vole i muskarci.
|
|
|
|
|
|
nidjoo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 73 Mesto: Zagreb
|
|
ajde nismo bas uvjek mi muski za sve krivi ...al sta je tu je
|
|
|
|
|
|
raspucinko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2006 Poruke: 3
|
|
sta ja znam moje misljenje je da smo svi mi razliciti i da svakoj osobi prijaju drugacije stvari zato samo opusteno se treba ponasati i slediti svoje instikte mada ovi saveti nemogu da skode
|
|
|
|
|
|
despot77 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска
|
|
U principu se slažem sa ovim "pravilima", i mislim da ne pravim neke značajne greške, naravno to bi bolje znala reći druga strana kreveta. Ali mi je malo zasmetao način "podmetanja" , da ne kažem neku jaču riječ, tih uputa, kao da mi muškarci treba da budemo zahvalni što vi žene uopšte hoćete sa nama u krevet i to samo uz ova pravila. Zašto ne bi onda napravili i spisak 15 pravila kojih bi se trebale i žene pridržavati ako ćemo na taj način pričati. Ne može se učiniti da to što se desi u gore spomenutom krevetu garantovano uspije samo ako se ispoštuje tamo nekih 15 ili 30 rečenica, to nije tako prosto, naprotiv, ako će biti savršeno onda će i biti i to uglavnom kad se sve dešava spontano, i svaki put sa nekom novom "cakom" koja se desi možda samo tad, barem je takvo moje iskustvo.
|
_________________ Република Српска
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|