www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

15 najcescih gresaka muskaraca u krevetu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 10, 2005 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobri saveti.
valjda ce da pomognu.

draganamj
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: pogodi gde

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 10, 2005 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po meni je najgore da ti muskarac u toku kaze''srce mislim da si se malo ugojila''......UZAS

H@usto®
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jan 2005
Mesto: Human Mind

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 10, 2005 4:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dexonj2004 je napisao/la sledeće:
Najgore bi bilo da zavrsis "posao" veoma brzo. Smile Moj drug je to uradio za 8 sekundi i plus se hvalio sa tim. hahaha

E kako postici, da sex traje sto duze?! Da li pred sam sex treba da ga malo...km, km... znate vec sta ili nesto trece?! Ako traje 3-4 minuta, to nije TO. Koji savet vi dajete?!

pelebgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2005 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idi kod nekog narodnog travara

Srdjan82
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 28 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

priznajem da muska populacija ima dosta greski
ali i vi devojke morate priznati da niste savrsene
sta da se radi

s@njin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Feb 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka djevojka je prica za sebe,i ne treba sve generalizovati. Podrzavam stav o kondomima,jer je glupo sebi uskratiti godine i godine uzivanja radi glupog nemara. Sto se tice odugovlacenja u sexu,nema potrebe za tim. Ne radi se o maratonu.Naravno nisu pozeljne ni "brzice". Stvar je u zlatnoj sredini! Ako odugovlacis,djevojka pocinje gubiti interesovanje,i pocne se baviti svim samo ne onim sto se u tom trenutku dogadja. S druge str.,ako si prebrz,neces uspjeti da je zadovoljis i time u vecini slucajeva sebi zatvaras vrata.
Djevojke,nadam se da sam uhvatio tracak vasih kompleksnih razmisljanja? Wink

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u swakom sluchaju si na dobrom putu...... znash li da ne postoji sredina.....? postoji kratko i dugo, nema tu taman...... Wink

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

s@njin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Feb 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 02, 2006 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

CatchTheWreck je napisao/la sledeće:
u swakom sluchaju si na dobrom putu...... znash li da ne postoji sredina.....? postoji kratko i dugo, nema tu taman...... Wink

Hm,do sada mi se nije desavalo da budem prebrz ili da djevojka odluta ili zaspi,pa pretpostavljam da sam pogodio sredinu! Wink

maki1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to su sve OK greske, ali i devojka mora malo da se potrudi, a ne da se ukipi kao da vodim ljubav sa lutkom. Ako tako nesto planira, mogu ja i bez nje. Devojka treeba malo da pokaze znanje, jer uglavnom sve sto vole one, vole i muskarci.

nidjoo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Mar 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajde nismo bas uvjek mi muski za sve krivi Smile ...al sta je tu je

raspucinko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 05, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta ja znam moje misljenje je da smo svi mi razliciti i da svakoj osobi prijaju drugacije stvari zato samo opusteno se treba ponasati i slediti svoje instikte mada ovi saveti nemogu da skode

despot77
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 01 Sep 2004
Mesto: република српска

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U principu se slažem sa ovim "pravilima", i mislim da ne pravim neke značajne greške, naravno to bi bolje znala reći druga strana kreveta. Ali mi je malo zasmetao način "podmetanja" , da ne kažem neku jaču riječ, tih uputa, kao da mi muškarci treba da budemo zahvalni što vi žene uopšte hoćete sa nama u krevet i to samo uz ova pravila. Zašto ne bi onda napravili i spisak 15 pravila kojih bi se trebale i žene pridržavati ako ćemo na taj način pričati. Ne može se učiniti da to što se desi u gore spomenutom krevetu garantovano uspije samo ako se ispoštuje tamo nekih 15 ili 30 rečenica, to nije tako prosto, naprotiv, ako će biti savršeno onda će i biti i to uglavnom kad se sve dešava spontano, i svaki put sa nekom novom "cakom" koja se desi možda samo tad, barem je takvo moje iskustvo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> 15 najcescih gresaka muskaraca u krevetu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon