www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojke sta mislite o papucarima?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
emmi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Okt 2006

italy.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mrzim ih bas ali mora da bude neka granica a ne da samo radi kako cura kaze i zaboravi na ono sta on uopste voli...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
hm,nisam bas za papucare. Mora imati nesto svoje, mora i on preuzeti inicijativu, odgovornost, da se malo i on potrudi, mucne glavom, Twisted Evil

Simpa girl
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 03 Jun 2006
Mesto: nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim takve osobe...

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bas volem papucare! Mr. Green
Volim da je uvek po mom! New Evil

nocas su zaspala!

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim takav tip momaka.U pocetku bi mi bilo malo zanimljivo kad bih ja komandovala al bi ubrzo postalo dosadno i zamarajuce,ako ne bi imalo razloga da se borim za njegovu ljubav i paznju,ako bi mi sve bilo kao na tacini.

pikaboo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 03 Apr 2007

guinea.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Papucar je, po meni, momak bez svog JA, koji sve zapostavi zbog doticne cure, uvek joj je pri ruci i njena zelja je za njega zapovest! Fuujjjj!!!! Smor!!! Crying or Very sad

Volim kad se momak suprotstavi, kad iznese svoje misljenje, a onda zajedno odlucimo sta je i kako je...dogovor kucu gradi... Laughing

Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad...nije da ih ne volim ali to moze da smori...ok je da je uvek uz tebe,ponekad te poslusa kad mu nesto kazes...ali sve to u granicama normale... Smile

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim ih!Jer kako god da mu ja zapovjedam jednom ce mu to dosaditi...I nece vise moci da bude sa mnom.

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 07, 2007 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Papucar je samo bleda senka svoje cure, naravno bez prava glasa! Wink

Sto dalje od mene!!! Pih! Confused

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 07, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nenaantena je napisao/la sledeće:
likovi koji nemaju svoju licnost koji postupaju kako im se kaze u svemu slusaju sta im je receno kako sta da urade, poslusne kmeze..........meni nisu interesantni ti likovi.
ja i moj decko uvek nadjemo kompromis.......
jednaki smo u svemu niti je on glavni a ni ja ........... sve sto je njemu dozvoljeno i meni je .......... i ta veza mi bas odgovara........ a neki papucar kod koga bi sve bilo kako ja kazem ne treba mi ni u kom slucaju, otkacila bi ga prvi dan

e, evo slazem se sa ovim.. ne bi volela da sam sa papucarom, a isto tako ni sa deckom koji sve voli da odredjuje.. treba naci zlatnu sredinu, da se prave zajednicke odluke i kompromisi..

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dafna je napisao/la sledeće:
Ne volim papucare. Pod tim smatram onog muskarca koji je u fazonu 'kako ona kaze', a to nikako ne volim. Treba da se zna ko je musko!!!!

Slazem se potpuno sa tobom... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 10:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rich_bitch064 je napisao/la sledeće:
Dafna je napisao/la sledeće:
Ne volim papucare. Pod tim smatram onog muskarca koji je u fazonu 'kako ona kaze', a to nikako ne volim. Treba da se zna ko je musko!!!!

Slazem se potpuno sa tobom... Rolling Eyes

Uopche se neslazem sa vama!!
Cuj treba da se zna ko je musko.. Samo sto mu visi nest izmedju noga ne znaci da je pametniji, bolji ili da treba da odreduje.. Ta recenica "treba da se zna ko je musko" je davnih godina izasla i izlizana... bar ovdje gdje ja zivim...
A Sto se tiche papucara..Nisu ni meni dragi bas.. Lijepa sredina, sto bi nashi ljudi rekli. Jedan koji zna dovest pravu odluku kad treba a i sto zna popustit kad to treba. Al ako bi morala izabrat izmedju jednog koji naredjuje i papucara.. Izabrala bi papucara! Ja sam navikla da se snalazim sama u zivotu i da donosim odluke, tako da bi mi bilo tesko sa osobom koja je slicna meni.. Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Devojke sta mislite o papucarima? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon