www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dado Glisic?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super album svidjajumi se njegove pesme najvise mi se dopada pesma Sto bezpuca

SLV
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 04 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 10:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vujo91 je napisao/la sledeće:
hmm.. imam spot ako oces isecu sliku da ga vidis...

Uglavnom, ne izgleda nikako ..jako je mrsav i lose gradjen... inace, ako niste znali, on je leceni narkoman, pa.. kako takav jedan covek moze da izgleda, dzaba i sminka i sve!!!

Uzgred, njegov album je njbolji album za 2005.-u godinu... siguran sam u to!

Pa ako mozes da iseces sliku iz spota da vidim kako izgleda bez obzira
sto kazes da nije nesto

Mene je malo cudilo da iako su mu pesme popularne i svidjaju se ljudima
nikad ga nisam videla na TV

Uzgred spot koje njegove pesme imas ?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lilly2eternity je napisao/la sledeće:
Ja njegov album slušam konstantno već par meseci bez prestanka i još uvek mi nije dosadio... 8)

Sve pesme do jedne su mi vrh vrhova, ali ona jedna jedina posebna na koju otkidam i sečem vene kad god je čujem je "Više od laži"...

Btw, je l' zna neko možda šta je on? Crnogorac? Bosanac? Stvarno ne4 znam a baš me zanima odakle je... Very Happy

Kako sam ja ukapirala, decko je iz Bosne, Wink I ja sam se drogirala njegovim pesmama jedno vreme, pa veruj dosadice ti kroz par meseci Laughing
U pravu su kad kazu da sto se lika tice i nije neki..mrsav, malo vrljava usta, onako simpatican ali nista narocito lep..ali ima divne pesmice... A pre nekako je bio gost na Bosanskom pinku, tu sam ga i videla i cula kako peva uzivo..onako bas prijatan lik..ne voli gostovanja i veliku medijsku paznju..

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bosanac je, trenutno zivi u Banjaluci, u kom gradu je pre ziveo ne znam. To da je bivsi narkoman su ciste gluposti.

SLV
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 11:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko ima godina ?

Ko mu pise pesme tekstove i muziku ?

Da li je album 2005 jedino sto je do sada objavio ili ima jos nesto ?

Da li neko zna nesto detaljnije o svemu ovome ?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ti nesto malo vise o njemu..jeste da je iz novina clanak..ali pomoci ce ti da saznas nesto vise o njemu..
ZBOG NJE JE DOBAR I LUD! Iako je ljubav između Dada Glišića i manekenke Džejle Glavović davno svršena priča, pjevač priznaje da je i dalje zaljubljen u nju

NIKAD TE NIKO NEĆE VOLJET' KO JA, DŽEJLA!

"Fatalna" je bila Kanli kula u Herceg Novom gdje su se prvi put sreli - Dado je tada "kapitulirao" pred ljepotom mlade Sarajke

Pop pjevač iz Banjaluke Dado Glišić osvojio je svojim prvim albumom objavljenim u "Siti rekordsu" i hit pjesmama "Dišem al' nisam živ", "Dobar i lud", "Sto bespuća", srca brojne publike u Srbiji i Crnoj Gori gdje živi poslednjih nekoliko godina. Otkrio nam je, pritisnut tračevima na tu temu, da je upravo ovu posljednju pjesmu posvetio sarajevskoj ljepotici i misici planete zemlje Džejli Glavović. Naime, saznali smo da je ljubav između njih dvoje planula na prvi pogled u Herceg Novom prije dvije godine kada je Glišić pjevao u ovom primorskom gradu a tada sedamnaestogodišnja Džejla provodila trenutke odmora sa svojim društvom. Fatalna je bila Kanli kula na kojoj su se sreli i tom prilikom pjevač je potpuno "kapitulirao" pred ljepotom mlade Sarajke. Međutim, ni ona nije bila imuna... Sve se desilo kao u snovima, priznao nam je Dado Glišić, pa je nakon petnaestodnevnih zajedničkih izlazaka odlučio da je zaruči.
Kupio je zlatni prsten vjerujući da je našao ljubav svog života. Međutim, njihovi putevi su se sve češće razilazili jer je ambiciozna Džejla počela da šeta manekenskim pistama. Posumnjao je da će je zadržati uz sebe u trenutku kada je Džejla krenula na Filipine, na Izbor za mis planete Zemlje. Kontakti su bivali sve rjeđi, ljubav je prvo pojenjala a potom se ugasila. Dado nam je rekao da se njih dvoje nikada nisu posvađali jer za to nije bilo vremena. U međuvremenu je napisao tekstove za nekoliko pjesama a stihovi su bili namijenjeni Džejli. Od njegovih prijatelja saznali smo da ovaj raskid još nije prebolio a sam nam je prioznao da trenutno nema djevojku i da bi svoje srce rado poklonio nekoj Banjalučanki. Džejla Glavović je očito njegova prošlost iako je nije izbrisao iz svog srca i sjećanja. Tješi ga saznanje da ona i danas nosi prsten koji joj je on poklonio.

ovo je iz novina svet.co.yu

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

No, kako novine cas pisu jedno, cas drugo, evo jos jednog clanka o poznatom pevacu Wink
(izvor je u istim novinama)
INTERVIEW Dado Glišić! Završilo se brzo i dio je ugodne prošlosti... Koliko znam, ona je opet srećno zaljubljena. Volio bih da u Banjaluci pronađem srodnu dušu, jer znam da bi se to dopalo mojim roditeljima koji ovdje žive

Dzejla i ja bili smo u strasnoj vezi

Ne želim da učestvujem ni na kakvom festivalu, jer su ocjene žirija ili koga već krajnje subjektivne

Bez obzira na to što su pjesme Dada Glišića "Prekretnica", "Dišem al' nisam živ", "Dobar i lud", "Sto bespuća" trenutno na vodećim mjestima top lista u Republici Srpskoj, posebno u Banjaluci, malo ko zna da je ovaj mladić, koji trenutno živi u Beogradu, Banjalučanin. U razgovoru sa novinarima "Sveta", potvrdio je da ne krije svoje porijeklo i da u prestonici Republike Srpske žive njegovi roditelji koje često posjećuje. Nakon prvog albuma snimljenog u produkciji "Siti rekordsa" kaže da ima više razloga da priča o sebi.
"Kada je moj album objavljen, prvo sam nastupio u diskoteci "Titanijum", gdje me je prijatno iznenadila publika koja je znala većinu mojih pjesama. Taj nastup pamtiću dok sam živ, jer mi je dao snagu da nastavim dalje."
* Godinu pošto se rat završio otišli ste u Beograd?
Da, jer sam shvatio da ovdje ne mogu napraviti ništa više od nastupa na lokalnim priredbama. Imao sam veće ambicije i želeo sam da se oprobam na sceni na kojoj nastupaju poznata estradna imena. Pri tom nisam žurio, jer moj moto je - polako i sigurno.
* Da li su u pravu oni koji tvrde da ste osobenjak?
Čovek sam, koji u sve unosi emociju, lagano gradeći svoju karijeru ne dozvoljavam da me bilo ko svojim komentarima podstakne da skrenem s puta koji sam sam sebi odredio. Potvrda ovoj mojoj tvrdnji je i činjenica da sam svoj album pripremao više od pet godina.
* Vaše mišljenje o festivalima razlikuje se od mnogih.
Da, ne želim da učestvujem ni na jednom festivalu, jer su ocjene žirija ili koga već subjektivne. Pjesme svako doživljava na svoj način, te tako istu pjesma jedni vole, a drugi ne. Ko može pravilno da vrednuje i da odredi, šta je dobro, a šta loše?
* Da li je istina da ste bili u stvastvenoj vezi sa Sarajkom DŽejlom Glavović i da ste je zaprosili?
Istina je, ali ne bih joj se vraćao, jer je to ugodna prošlost, nismo ni u kakvoj vezi, ne čujemo se, ne viđamo se, koliko znam ona je opet sretno zaljubljena...
* Da li ste vi zaljubljeni?
Za sada nemam djevojku a moj dolazak u Banjaluku, gdje sam nekada bio član KUD-a "Pelagić", pravi je izazov jer tu mogu vidjeti mnogo lijepih djevojaka. Ne bi mi smetalo da među Banjalučankama pronađem srodnu dušu, znam da bi to usrećilo moje roditelje koji ovdje žive.
* Koju ocjenu biste dali banjalučkoj estradnoj sceni?
Ne pratim je dovoljno da bih je sada mogao ocjenjivati, poznajem mnoge pjevače kao što su Maja Tatić, Romana, Igor Vukojević i ostali. Međutim, za uspjeh je potrebno otići iz Banjaluke i snimiti album za renomiranu produkcijsku kuću.
* Znači li to da ćete se ipak vratiti ovdje?
Samo u Banjaluci se osećam kao kod kuće. Gdje god da odem nedostaju mi banjalučke ulice i drvoredi, Vrbas i Kastel, sve...

SLV
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala pinkie na ovim tekstovima

JVilkoks
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Dec 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 12, 2006 1:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dado super pjesme ima. Ne vuce mi na onog idiota Georgieva... Ima mnogo kvalitetnije pjesme od njega. Vladu je svaka ista...

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 12, 2006 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neko je trazio sliku od Dade Glisica, samo jednu sam jedva nasla.
Ja sam skoro citala neki interviju sa njim i bio mi mnogo zanimljiv lik.
Na tim slikama sto sam tad videla, cak i jako simpatican.Al o ukusima
ne vredi raspravljati.

SLV
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala " slejdz" na ovoj slici Dade Glisica

rekla bih da covek sasvim normalno tj prosecno izgleda , nije holivudski lepotan ali ne moze se reci ni da izgleda kao strasilo

Ako neko naidje jos na neku sliku negde na Internetu ili u nekom casopisu
neka okaci ovde da i mi pogledamo Dadu Glisica u raznim fotkama

mirza_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos jedna kopija Vlade Georgijeva

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Dado Glisic? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon