:: |
Autor |
Poruka |
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Naravno, Alexandar Makedonski
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
plass_chamoice Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Okt 2006 Poruke: 259
|
|
vojvoda stepa stepanovic
|
_________________ Treba samo sto vise piti i pusiti |
|
|
|
|
autentični srpski junak Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 249 Mesto: SENJE - Ćuprija
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Isus
i Aleksandar Veliki
|
|
|
autentični srpski junak Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 249 Mesto: SENJE - Ćuprija
|
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
nedd1ch je napisao/la sledeće: | Pa misim onaj Kortes i Pizar [tako nekako se zovu] oni su sa 100nak ljudi sa pushkama unishtili celu civilizaciju maja na jukatanu i uzeli toliko zlata da je shpanija dan danas bogata!!!!!!!!!!!!!!! |
ne vidim sta ima zanimljivo u tome sto su pobili celu civilizaciju koja nije imala cime da se brani... pa i ja da imam snajper mogao bih sam da pobijem 100 ljudi, i jel zbog toga neko treba da mi se divi???? ne razumem neke ljude.... :-k
od nasih istorijskih licnosti, po meni je najvazniji Milos Obilic... ali ima jos njih kojima se divim...
|
|
|
|
|
|
MilanR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Nov 2006 Poruke: 4
|
|
Srpski narod se moze pohvaliti velikim brojem junaka i sve ih duboko postujem al bih ipak izdvojio Baja Nikolica iz Pive, poznatiji je kao Bajo Pivljanin
ne treba zaboraviti trenutno aktuelnog ali dostojnog naslednika svih srpskih junaka od kosova pa na ovamo, a to je Djeneral Ratko Mladic
[Edit by Annabel_Lee: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
Bajo Stanisic jedan od vodja crnogorskih cetnika, veliki junak i stradalnik za srpstvo i pravoslavlje
|
|
|
|
|
|
mar4kos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
istirujski junak je milos obilic.
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
moj omiljeni lik je Milos Obilic, takodje.
Bas je legenda i junak...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
plass_chamoice Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Okt 2006 Poruke: 259
|
|
jovan oliver
|
_________________ Treba samo sto vise piti i pusiti |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
plass_chamoice je napisao/la sledeće: | jovan oliver | Jedan od najmocnijih medju srpskim velikasima.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|