:: |
Autor |
Poruka |
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Rekla bih da se zaljubio...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
lol
nisam bash ovakva...ali ja bih uzvratila udarac...
pochni ti da chavrljash o nekome...tako isto
jbg..
ili mu reci da ti smeta (pre sam za ovo)
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
situacija je totalno zeznuta...
moj decko ima par drugarica ali kad se vidja sa njim obavezno vuce i mene i nista preterano ne kontaktira i ne prica o njima
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Kod mene ne postoji tako nesto!
Mom muzu sam JA :najbolji prijatelj,najbolja drugarica !
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ma najbolje se isto tako ponasaj sa tvojim naj drugom...
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Iskreno mislim da bi trebala da pricas sa njim otvoreno jer i ja sam tako uradila i sad je sve ok.Objasni mu kako se ti osecas zbog svega i ako mu je stalo do tebe razumece te!
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ja bih ga ostavila i ne bih trpela da me tako ponizava i gazi preko mene i mog ponosa koji mi je iznad svega,pa cak i iznad ljubavi... A mozda te samo pokusava napraviti ljubomornom, da bi video tvoju reakciju? Ne znam... Zeznuta situacija... Razgovarala bih sa njim i lepo mu objasnila da to ne zelim i necu tolerisati ubuduce... I ja mrzim takvu vrstu "prijateljstava" .. Razumem te u potpunosti imala sam skroz slicnu situaciju iz koje sam izasla kao pobednik...
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
uf...preispitaj malo njegova osecanja.
Stavi ga na neki test tako da mozes da vidis koga ce izabrati u nekoj gadnoj situaciji.
Ne bi bilo bas dobro da izabere nju i da stalno o njoj prica.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
"znas ona je prava dama,al bas u bukvalnom smislu reci dama"... pa "joj,pogledaj je kako je slatka".
pa ovo..hmm..mozda znaci da je zaljubljen,ali ne mora da znaci.da me ne voli,ne bi bio sa mnom,bio bi sa njom!ako to bas predje svaku granicu,razgovarala bih sa njim.Ali nekada su momci i devojke samo prijatelji i nista vise.Ja imam par prijatelja sa kojima sam bas ovako bliska i ponekad ih BAS hvalim toliko da me je majka jednom pitala"izvini,ali sa kim si ti u vezi?",ali oni su mi samo prijatelji.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ja bi ostavila da vrime pokazhe.
Znachi, ostavi sve kako je- samo opushteno .. vidit ches s vrimenon shta che bit, i kako che to sve ispast. Nemoj naglit da ne bi donila krive odluke i zakljuchke.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nikolic_rs Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 65
|
|
Ej cure sorry sto vam svracam u sobu:D,ali kad sam video ovu temu morao sam,jer i sam imam drugaricu,koju poznajem celi zivot,i zaista smo najbolji,sve smo zajedno prosli,kao sestra mi je,a znate kakvi smo mi muskarci kad su sestre u pitanju:S,barem u mom slucaju je samo prijateljstvo(ali ono pravo),trenutno nemam cure,pa ne znam da li bi joj smetalo,a ona ima decka,i ne smeta mu uopste,a jako smo bliski,a moja cura bi trebala da prihvati nase prijateljstvo,i da razume........
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Moj Gopsodin i nije pretjerano druželjubiv tip i premda je kroz život imao mnogo veza i avantura, sve su to neke osobe koje su nestale iz njegovog života bez potrebe da ostanu prisne i da mu budu prijatelji. Vjeruje meni, sa mnom dijeli sve svoje najdublje tajne, sa mnom razgovara i o lijepom i ružnom...osobenjak je, ali onaj koji je dostojanstven i pristojan, ali ne i previše prisan. Naravno, kada je lijepa žena u pitanju, neće sakriti svoj komentar o njoj preda mnom, ali daleko od toga da se bunim, jer i sama moram priznati kada ista ima nešto posebno u sebi. Prijateljica nema sa kojima ispija kave, sa kojima se druži, jer da bi imao takvu mora da zadovolji njegove kriterije koji su poprilično oštri. One koje sa njim rade na poslu, većinom sa strahom prilaze kada ga trebaju nešto pitati, jer njegova mirnoća i pokreti nose u sebi dozu opasnosti i opreznosti. tako da sam mirna što se toga tiče.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|