www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

On i njegova drugarica
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekla bih da se zaljubio...

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lol
nisam bash ovakva...ali ja bih uzvratila udarac...
pochni ti da chavrljash o nekome...tako isto

jbg..
ili mu reci da ti smeta (pre sam za ovo)

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

situacija je totalno zeznuta...
moj decko ima par drugarica ali kad se vidja sa njim obavezno vuce i mene i nista preterano ne kontaktira i ne prica o njima Confused

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene ne postoji tako nesto! Twisted Evil
Mom muzu sam JA :najbolji prijatelj,najbolja drugarica ! Mr. Green

nocas su zaspala!

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma najbolje se isto tako ponasaj sa tvojim naj drugom... Very Happy

sestrep
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 19 Jul 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno mislim da bi trebala da pricas sa njim otvoreno jer i ja sam tako uradila i sad je sve ok.Objasni mu kako se ti osecas zbog svega i ako mu je stalo do tebe razumece te!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih ga ostavila i ne bih trpela da me tako ponizava i gazi preko mene i mog ponosa koji mi je iznad svega,pa cak i iznad ljubavi... A mozda te samo pokusava napraviti ljubomornom, da bi video tvoju reakciju? Ne znam... Zeznuta situacija... Razgovarala bih sa njim i lepo mu objasnila da to ne zelim i necu tolerisati ubuduce... I ja mrzim takvu vrstu "prijateljstava" .. Razumem te u potpunosti imala sam skroz slicnu situaciju iz koje sam izasla kao pobednik...

~ Banetova Žena ~

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf...preispitaj malo njegova osecanja.
Stavi ga na neki test tako da mozes da vidis koga ce izabrati u nekoj gadnoj situaciji.
Ne bi bilo bas dobro da izabere nju i da stalno o njoj prica.

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 5:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"znas ona je prava dama,al bas u bukvalnom smislu reci dama"... pa "joj,pogledaj je kako je slatka".

pa ovo..hmm..mozda znaci da je zaljubljen,ali ne mora da znaci.da me ne voli,ne bi bio sa mnom,bio bi sa njom!ako to bas predje svaku granicu,razgovarala bih sa njim.Ali nekada su momci i devojke samo prijatelji i nista vise.Ja imam par prijatelja sa kojima sam bas ovako bliska i ponekad ih BAS hvalim toliko da me je majka jednom pitala"izvini,ali sa kim si ti u vezi?",ali oni su mi samo prijatelji.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi ostavila da vrime pokazhe.
Znachi, ostavi sve kako je- samo opushteno .. vidit ches s vrimenon shta che bit, i kako che to sve ispast. Nemoj naglit da ne bi donila krive odluke i zakljuchke.

nikolic_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 06 Okt 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej cure sorry sto vam svracam u sobu:D,ali kad sam video ovu temu morao sam,jer i sam imam drugaricu,koju poznajem celi zivot,i zaista smo najbolji,sve smo zajedno prosli,kao sestra mi je,a znate kakvi smo mi muskarci kad su sestre u pitanju:S,barem u mom slucaju je samo prijateljstvo(ali ono pravo),trenutno nemam cure,pa ne znam da li bi joj smetalo,a ona ima decka,i ne smeta mu uopste,a jako smo bliski,a moja cura bi trebala da prihvati nase prijateljstvo,i da razume........

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2011 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj Gopsodin i nije pretjerano druželjubiv tip i premda je kroz život imao mnogo veza i avantura, sve su to neke osobe koje su nestale iz njegovog života bez potrebe da ostanu prisne i da mu budu prijatelji. Vjeruje meni, sa mnom dijeli sve svoje najdublje tajne, sa mnom razgovara i o lijepom i ružnom...osobenjak je, ali onaj koji je dostojanstven i pristojan, ali ne i previše prisan. Naravno, kada je lijepa žena u pitanju, neće sakriti svoj komentar o njoj preda mnom, ali daleko od toga da se bunim, jer i sama moram priznati kada ista ima nešto posebno u sebi. Prijateljica nema sa kojima ispija kave, sa kojima se druži, jer da bi imao takvu mora da zadovolji njegove kriterije koji su poprilično oštri. One koje sa njim rade na poslu, većinom sa strahom prilaze kada ga trebaju nešto pitati, jer njegova mirnoća i pokreti nose u sebi dozu opasnosti i opreznosti. tako da sam mirna što se toga tiče.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> On i njegova drugarica Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon