:: |
Autor |
Poruka |
nesonene Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151

|
|
gimnazija je poprilicno dobra ako zelis na dalje skolovanje
|
|
|
|
|
 |
milan85bgd Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jan 2007 Poruke: 27

|
|
|
|
 |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
Ja sam upisala masinsku skolu na zvezdari...skola je najjaca...svi misle nije skola za devojcici,ali nije tacno...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
 |
Djerma Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Beograd

|
|
Deveta gimnzija je najbolja (satro)
|
_________________ Neka vam najlepsi dan u proslosti bude najgori dan u buducnosti... |
|
|
|
 |
vladimir86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd

|
|
Mislim da je farmaceutska dobra!
|
|
|
|
|
 |
bloody2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 60

|
|
Nije teska Matematicka gimnazija, ali samo za one koji hoce da uce i koji znaju . Inace ovako preporucujem medicinsku, opsti smer, i tehincku skolu, najjaci smer. Samo ne opste gimnazije
|
|
|
|
|
 |
jokicaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 30

|
|
Za frizeraaaaaa......aaaaaaaaaa......to voooooliiiiiiiim
|
|
|
|
|
 |
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96

|
|
Ukoliko jos nemaju idejo o tome cime zele da se bave u zivotu-gimnazija-imaju jos 4 godine,kada su malo zreliji,da razmisle profesiju kojom zele da se bave
A ukoliko znaju-neka upisu strucnu skolu u kojoj se uci stuka te profesija.
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
 |
TODOU Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 27

|
|
Pa ne znam ja cu gimnaziju ali ovi moji koji ne maju bas obre ocene idu u trgovacku.Ja to ne mogu da razumem koja je poenta skolovati se da bi radio u butiku ili negde drugde kad to mozes i bez skole!
|
|
|
|
|
 |
s38121rs Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141

|
|
ako planirate da studirate, onda gimnaziju, a ako ne, onda nesto strucno
|
|
|
|
|
 |
Ed Hunter Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 11 Mesto: Beograd

|
|
E ja sam sad 8 razred. Prijemni je sve blize. Ja znam koji cu fax da upisem. To je fon. Moj burazer je tamo dobio doktorat i pricao mi je da ako volim informatiku i prog. jezike da je to idealno za mene. + me naucio kako da ucim na fonu, a i svidja mi se. Sad me jedino zanima koju mi srednju preporucujete. Iz osnovne uvek nosim prosek koji je na granici sa odlicnim. iz sestog nosim 4.50 a iz sedmog sam malo popustio pa imam 4.23. U osmom planiram da budem odlican (verovatno 4.50). za prijemni vezbam podosta pa ne bi me zacudilo da dobijem svih 40 bodova. Napisite jedno 5 skola koje bih mogao da upisem. Hvala.
|
_________________ And I know what I want
When the timing is right
Then I'll take what is mine
I am the clansman...Freedom |
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Ako si musko ekonomska... Em je puna lepih devojaka em je i dosta priznata i mozete se zaposliti posle nje! Nikako gimnazija
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|