:: |
Autor |
Poruka |
pumica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 97 Mesto: krusevac
|
|
pa naravo da pratim....kao i vecina devojaka,ali se ne slazem sa gilencetom ,naime moguce je iskopirati slavne kreatore sa vrlo malo para tj.odgledate modnu reviju(moze cak i na tv-u) ako imate dobro oko(a ja ga imam s obzirom da mi je mama bila snajderka u slobodno vreme) spazite kroj i materijal odnesete snajderki(koja mi je upravo sasila kopiju jakne "morgan"od indeticnog materijala i isto kroja i kostalo me je umesto 22.000 sve ukupno 2000,e pa niko ne moze da me ubedi da je original jakna bolja jer je ova "kopija" i sivena samo za mene pa mi stoji kao salivena)a ako prsatite trendove morate malo i da obratite paznju na dubinu dzepa jer meni ne trebaju u ormnu dve original gucijeve majce i jedne farke d&g i sta onda da radim dok mi se jedna susi na zici drugu da nosim?!ni to nije fora!tako da ja sijem dost moje garderobe i oblacim se mnoogo bolje od vecine mojih vrsnjaka koji kupe 2-3 markirane prepaprene stvarcice a ja sasijem neke stvari o kojima oni mogu samo da mastaju!
a sto se tice kreatora neki od njih kreiraju stvari koje ovde ne bi bio u mogucnosti ni obuci jer ne bi imao gde,a i mnoge nase devojke nisu u mogucnosti izdvojiti 200evra za majcu jer nekoma toliko kosta cela gardewroba koju imaju!a i zasto dati toliko para za majcu od streca (a i nju je neko morao sasiti jer nije sama od sebe nastala) kada mozes kupiti neku slicu manje poznate marke za mnooogo manje pare!
|
_________________ ....I kada nam oduzmu one koje volimo
...I kada oni umru,oni ce ipak ziveti vecno ako mi ne prestanemo da ih volimo,jer prave ljubavi su vecne!!
4mymum |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
nekad mi se zna dogoditi da baš potrefim ono što se nosi, jer mi se baš to svidjelo na polici u dućanu kad sam bila u shoppingu...inače ne pratim slijepo trendove, jer nije sve lijepo što je u modi...a btw. ne stoji sve svima!
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
koliko mogu i koliko hocu i koliko sma zadovoljna trendom pratim
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
oblačim ono u čemu se osječam gut....znači pratim i modu ali ne baš u svemu............
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Nosim ono sto mi se svidja i u cemu se osecam prijatno...
Nekad je to nesto sto je u modi,nekad ne...
|
|
|
|
|
|
Maki09 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266
|
|
Pratim ih ali ne pod svaku cenu
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
|
Simpa girl Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 308 Mesto: nis
|
|
pratim modu.i volim da nosim sve sto je u trendu naravno ako mi stoji.
|
_________________ princess |
|
|
|
|
kylica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 6 Mesto: capljina
|
|
meni je moda u krvi....nosim ono što u tom trenutku žarko želim a to je uvijek u trendu....volim modu volim što mogu nositi što požeil i živim u skladus tim...nekome možda jadno ali šta mogu
|
_________________ luda i ponosna..... |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Pratim modu,ali to ne znaci da je nosim.... zato sto ima jako puno stvari sto je u trendu sto mi se ne svidja ili sto mi ne stoji lepo... a ne volim da nosim nesto sto mi ne stoji lepo ili sto mi se ne svidja,ali sam obukla zato sto je u trendu... Volim da nosim stvari koje mi se svidjaju i ako nisu trenutno moderne.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
curica84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 131 Mesto: Nis
|
|
pratim modu ali samo toliko da meni odgovara sve sto nosim
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
pratim i volim da sam u trendu uvek nosim i stvari iz prethodne godine ali stalno kupujem nesto novo
volim da sam u tredu pratim modu i stalno nesto kupujem ali nosim i stvari iz nekih proslih sezona
[Edit by knknpnkn: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Sonata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 114 Mesto: Holland
|
|
Dosta pratim modu ali nikada necu obuci ono sto mi se ne svidja ili mislim da mi ne stoji samo zato sto je moderno....Jednu stvar koju nikada necu kupiti ma koliko da je moderno su cizme kaubojke,...ne volim ih i kad bi ih obula samo bi mi trebao jos pistolj i sesir i eto me kao kompletan kauboj
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|