:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Znam da su je prikazivali više puta na B92 i svaki put bih odgledala cijeli serijal.Što ja znam, bilo je par baš dobrih i smiješnih i poučnih epizoda gdje sam se i smejala i baš zaintrigirala!
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Obožavam tu seriju. Jedan sam od najvjernijih poklonika ove 4 cure. Mislim da se svatko, ali baš svatko može naći u nekom liku ili kao kombinacija svih likova. Jako puno citata iz ove serije je izuzetno realno i obožavam ih čitat iznova.
Meni jedan od omiljenijih je:
Carrie: 'When it comes to relationships, maybe we're all in glass houses, and shouldn't throw stones. Because you can never really know. Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...'
I ja se odbijam zadovoljiti manjim... 8)
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
Totalno luda serija
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ma serija je fenomenalna..luda do bola
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
ni toga vise nema a bile su extra.................sex and city u Moskvi mi je bezveze naspram americkog,................
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Pa nije loša, nisan je neš ni pratila
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ta serija je takooooo dobra.....Jako bih se obradovala da je ponovo puste u program....Smesna,zabavna,poucna....odlicna! Jedna od mojih omiljenih,ako ne i omiljena....Omiljeni lik mi je Keri,a i Samanta mi je skroz luda....jaooooooo sad mi se jakooo gledaaaaaaaaaa!!!!
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Obožavam ovu seriju
Imam sve epizode na CD-u.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|