:: |
Autor |
Poruka |
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
da pocnem redom...........U Novom Sadu u srednjoj skoli "Pinki"
profesor mehanike,fizike,istorije,srpskog,matematike,informatike,prakse......................................i jos mnogo njih osim profesorke hemije koja je carica!!!!!!!!!!!!!a u ovoj skoli u kojoj sam sad svi su extra osim pr. robe!
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Uf.
Profesorica biologije.
Ono sto se naziva skolskim casom,kod nje je plac majke Jugovica.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Dok sam išla u srednjoj najgoreg profesora sam imala iz latinskog
Mislim da svi koji ga znaju,znaju i zašto
+ iz engleskog..Bila je užasna..
A što se tiče faxa mrzim prof.iz teorije države i prava!
|
|
|
|
|
|
jennyta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Sep 2006 Poruke: 5
|
|
GoX[SM] je napisao/la sledeće: | MOJA RAZREDNA
Zhena kojoj je dushevna hrana deljenje neopravdanih, a uz to naravno, i svakodnevno zvanje roditelja, kojima je vishe dosadila, a kako i netje, kada pochne da smara posle prve rechenice... A tek predavanje, pa ne znam ko mozhe da je slusha, pricha tako monotono, dosadno, i da hocu ne mogu da je pratim, pff... A naravno, kada odgovarash postavlja ti pitanja koja nemaju u knjizi, nego je to ona lepo prichala... Pfff, nema dobru osobinu
Na exqrziji se ubila prevrtaci po sobama ne bih li pronashla bar 1 konzervu piva, budala, ne zna gde treba da gleda
i dosta njih, mrzi me da pishem sad |
ista kao i moja, grozna osoba, imam 2 vladanje
|
|
|
|
|
|
tashaNa991 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2009 Poruke: 104 Mesto: Sombor
|
|
u osnovnoj je bila najgora profesorica hemije koja nam je swaki cas dawala shugawe blic kontrolne da smo zbog jedne formule morali znati celu swesku, a i kod odgowaranja je ubijala... a sada u srednjoj hmmm ne mogu se neshto pozaliti ali recimo profesorica monetarne ekonomije, izbacuje nas sa casa cim se okrenes ili progoworis jednu rec....znaci katastrofa, e da i profesorica HEMIJE, al swa sreca pa taj predmet wise nemam....hehe
|
_________________ I posle tebe ponovo ti, i posle nas ponovo mi.... |
|
|
|
|
major_001 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Nov 2011 Poruke: 3
|
|
Ćatović zvani pedagoški monstrum. Treba ga poslati tamo odakle je došao. Dabogda mu jezik dohakao. kod njega prolaznost nije ni 0,2 % fuuuuj, fuuuuj
|
|
|
|
|
|
jeca_mala_90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2011 Poruke: 2
|
|
major_001 je napisao/la sledeće: | Ćatović zvani pedagoški monstrum. Treba ga poslati tamo odakle je došao. Dabogda mu jezik dohakao. kod njega prolaznost nije ni 0,2 % fuuuuj, fuuuuj |
sta 0,2 ? lazes bre prolaznost je bila 100 % svi smo prosli kroz nejgov kabinet. mozda jedan od rijetkih koji je oborio sviju na jednom pitanju 'zasto je jezik dinamicna kategorija kad je bolje da je staticna' pitam se i ja zasto zasto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeca_mala_90 je napisao/la sledeće: | major_001 je napisao/la sledeće: | Ćatović zvani pedagoški monstrum. Treba ga poslati tamo odakle je došao. Dabogda mu jezik dohakao. kod njega prolaznost nije ni 0,2 % fuuuuj, fuuuuj |
sta 0,2 ? lazes bre prolaznost je bila 100 % svi smo prosli kroz nejgov kabinet. mozda jedan od rijetkih koji je oborio sviju na jednom pitanju 'zasto je jezik dinamicna kategorija kad je bolje da je staticna' pitam se i ja zasto zasto |
nema to u onoj literaturi a našao sam nešto. ww.hazud.ch/2010/12/knjiga-stjepana-krasica-pocelo-je-u-rimu-razgovor-pripremio-ivan-raos/
eto kako nas lik izofira kad mu rekosmo da ćemo pisati žalbu a mrtav hladan zalupi nam vrata govoreći nekako ću to preživjeti
|
|
|
|
|
|
jeca_mala_90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2011 Poruke: 2
|
|
major_001 je napisao/la sledeće: | jeca_mala_90 je napisao/la sledeće: | major_001 je napisao/la sledeće: | Ćatović zvani pedagoški monstrum. Treba ga poslati tamo odakle je došao. Dabogda mu jezik dohakao. kod njega prolaznost nije ni 0,2 % fuuuuj, fuuuuj |
sta 0,2 ? lazes bre prolaznost je bila 100 % svi smo prosli kroz nejgov kabinet. mozda jedan od rijetkih koji je oborio sviju na jednom pitanju 'zasto je jezik dinamicna kategorija kad je bolje da je staticna' pitam se i ja zasto zasto |
nema to u onoj literaturi a našao sam nešto. ww.hazud.ch/2010/12/knjiga-stjepana-krasica-pocelo-je-u-rimu-razgovor-pripremio-ivan-raos/
eto kako nas lik izofira kad mu rekosmo da ćemo pisati žalbu a mrtav hladan zalupi nam vrata govoreći nekako ću to preživjeti |
ma dobro je to sve, ovim sa trece godine pusti s mobitela neku sevdalinku koju su morale saslusati i onda ih pitao fonetske, morfoloske i leksicke dijalektizme u njoj dva pitanja postavlja i ovo je drugi rok bio i dosad nije ponovio nijedno pitanje s prvog roka s onim naocalama je jos strasniji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeca_mala_90 je napisao/la sledeće: | major_001 je napisao/la sledeće: | jeca_mala_90 je napisao/la sledeće: | major_001 je napisao/la sledeće: | Ćatović zvani pedagoški monstrum. Treba ga poslati tamo odakle je došao. Dabogda mu jezik dohakao. kod njega prolaznost nije ni 0,2 % fuuuuj, fuuuuj |
eto kako nas lik izofira kad mu rekosmo da ćemo pisati žalbu a mrtav hladan zalupi nam vrata govoreći nekako ću to preživjeti |
ma dobro je to sve, ovim sa trece godine pusti s mobitela neku sevdalinku koju su morale saslusati i onda ih pitao fonetske, morfoloske i leksicke dijalektizme u njoj dva pitanja postavlja i ovo je drugi rok bio i dosad nije ponovio nijedno pitanje s prvog roka s onim naocalama je jos strasniji |
trebamo napraviti stranicu na fejsu o njemu - kaže nama na konslutacijama pošto ste vi početnici daću vam manje literature: 6 obaveznih knjiga i 4 neobavezne koje obavezno morate pročitati.... ma meni je on super da neko iz Sarajeva onako priča srpski samo da bi ispoštovao predmet koji drži svaka čast
|
|
|
|
|
|
dama-s-kamelijama Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2012 Poruke: 1 Mesto: Neko
|
|
profesor catovic je rekao da ce biti padavina u regiji historija jezika i akcentologija a ja polozila istoriju knjizevnog jezika, 6 ko kuca. odlucila sam da obnovim ove godine, ovo je za mene veliki uspeh
|
|
|
|
|
|
Maksimirko55 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2012 Poruke: 5
|
|
Ima dosta profesora koji su diplome dobili za lovu i sada nama predaju...tako da ja od ti profesora nemogu nista ni dobro cuti ni nauciti...
|
_________________ Igre Motori |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|