:: |
Autor |
Poruka |
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
stalno koristim digitron i nikad do sad nije pogresio
|
|
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
koristim..i koristicu..digitron je jedan od najboljih izuma modernog doba...
|
|
|
|
|
|
darko_calic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 49
|
|
Zasto su se Japanci mucili da naprave digitron ako ga mi sada nebismo koristili?
|
|
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
ja digitron koristim od prvog srednje i od tada mi je nezamislivo da nesto moram racunati u glavi to mi je malo postao i problem jer poslije toliko godina zna mi se desiti da imam problem sabrati dva veca broja napamet hehe mislim da je glupo djeci zabranjivati koristenje digitrona, ako je tehnika toliko uznapredovala onda djeci treba dozvoliti da je koriste i tako sami sebi olaksaju skolovanje. zamislite da pored kompjutora vi morate tipkati tekst na pisacoj masini ili da umjesto kopir aparata morate da koristite indigo papir hehe gluposti - treba koristiti sve sto moze olaksati zivot. meni se nikada nije desilo da me digitron razocara a puno mi se puta desilo da racunajuci napamet napravim gresku a posebno kod slucaja 2+3 i 2*3. mozda zvuci smjesno,ali je istina
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
lukawar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 39
|
|
Ja koristim HP49G. Predobar digitron, sve se može u njega upisati jest da je malo glomazan ali zato još usput i dojde prilično ali se i isplati
|
|
|
|
|
|
milanmajkic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 23
|
|
uglavnom ga nekoristim..
ustvari bio sam kupio neki za 1600 din i pokvario se, sada na mobilnom
[Edit by nastasenjka: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Nikad mi se nije desilo da pogreši digitron
Koristim ga od petog razreda, do prošle godine. Sad ima na mobilnom, pa šta mi treba brzo izračunam
|
|
|
isssy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2006 Poruke: 59
|
|
koristim digitron na pismenim i kontrolnim... tad sam mnogo nervozna pa bi i 2+2 izrachunala na digitron
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
koristim cesto digitron...
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
ja ga uvijek koristim jer je dozvoljeno
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Šta bi mi bez njega?
|
|
|
|
|
|
crash121 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 12
|
|
mene digitron spašava,toliko san se na njega navika da bez njega ne mogu ni 2*2 izračunat napamet,lol
|
_________________ umrecu s osmehom |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|