:: |
Autor |
Poruka |
doktorsrle Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 61 Mesto: sarajevo
|
|
fax je totalna kriza, ja cu uskoro postaviti kreevet na faxu da mogu prespavati, sta ce mi kuca.
|
|
|
|
|
|
bilder87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jul 2005 Poruke: 15 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma na faksu je ko na robiji!!! Nije meni tesko da ucim, al' i da hocu ne mogu sve da stignem, a o ostalim stvarima i da ne pricam...
|
|
|
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
zavisi koji fakultet studiras. Ako neki pravi, onda se vec u srednjoj naviknes da svaki dan imas obaveze, mada znam ljude koji idu jednom mesecno na fax.
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
učila sam navečer , iako mi je duša spavala, nigdje nije pisalo da ću morati imati i laboratorijske vježbe, tako da prve 2 godine je bilo 12 h na faksu, zato sam ih i bubnula, kasnije parcijalom sam razbijala obveze, tako da sad napokon na 4. nema toliko puno predavanja, seminara i laboratorijskih , jedino tona kolokvija
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Vreme mora da se organizuje ili ces da studiras ko ja
|
|
|
|
|
|
Annya Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 172 Mesto: Nis
|
|
Kako da se organizujem kad sam svakog dana na faxu od 11-19h...I vezbe i predavanja su mi obavezna I kad dodjem mrtva umorna, jedva cekam da vidim krevet, gde da ucim...Jos ja nemam klasicne ispite, nego sve dajem preko kolokvijujma, sto je u neku ruku bolje, ali opet za svaki cas moram da budem spremna...Ne znam ko mi je rekao da cu se odmoriti kad krenem na fax...Ovo je 10 puta gore od srednje skole...
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
pa ne moras valjda svaki dan da blejis po ceo dan na faxu.ako je tako,onda jbga,batali ga i upisi drugi
|
|
|
|
|
|
NoSleep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 12
|
|
хех ако су предавања досадна, узмеш књигу и учиш предмет на тим предавањима...
|
_________________ The hottest love has the coldest end |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|