:: |
Autor |
Poruka |
bracuca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 37
|
|
|
|
|
Vista Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 56 Mesto: Banja Luka
|
|
ja sam u fazi pripreme za to tako da ... valjda sam spreman
|
_________________ Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated! |
|
|
|
|
miros607 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 11
|
|
Jok....genetski kvar !
|
|
|
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
Veoma tesko pitanje! Mislim da cu biti preman kada budem imao svoj stan i svoj zivot!!!
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Kada pronadjem njega, sa kojim cu moci da delim sve, da se oslonim u svakom trenutku i bezuslovno ga volim i kada budem shvatila da je dosao taj momenat.
|
|
|
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58
|
|
To je pitanje na koje svako sam mora pronaći odgovor. Formula ne postoji.
|
|
|
|
|
|
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
bit ce vremena i za to.doci ce to samo od sebe.ne razmisljam o tome previse!
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
uh...
pocnes odjednom da osecas nesto... neku promenu....
razmisljas... mastas... traje to jedan vremenski period... uplasis se u nekom momentu...
nikada takve stvari nisi osecao... mislis u sebi... ja sam samo mali decak koji se zaljubio...
sve ti je to nepoznato...kakvi su to osecaji?... o cemu ja to razmisljam?...
osecaji i razmisljanja postaju sve ucestaliji... sabiras se i oduzimas...
sve to traje... zbunjen si jednostavno... naravno da je sve to izazvano necim (dogadjaji, okruzenje... i naravno devojka sa kojom si ).
izdesava se tu svasta... mislis kako sve kockice treba da se sloze da bih tako nesto uradio...
i desi se kljucan momenat... bum!!!
kakve to kockice treba da se sloze? da kupim ovo, da vidim ono, da odem ovde, gomila nekih stvari koje bi uradio pre svega toga...
razmisljas... sta vas sve to veze? jel je volis... mozes li sa njom?... znaci li ti?... mozes li da gledas kako odlazi?
probudis se jedno jutro... i ne mozes da zivis bez nje... nista ti nije kako treba...
grad vise nije isti bez nje... ulice su puste... na radiju se vise ne cuje nikakva muzika...
vise telefon ne zvoni... sunce ranije zalazi... nemas vise inspiraciju... sve sto vidis su njeni tragovi... sve sto vetar nanosi su njeni mirisi... sve sto cujes su njeni....
...to je sve sto imam da kazem na ovu temu.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | ma to se oseti. nekako dodje po prirodi stvari |
Bas tako... Osetis kada je taj/ta onaj koga si cekao, zelo, trazio celoga zivota... Osetis da je to tvoja druga polovina
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
niti razmisljam o godinama, a tek ne o tome sta ce da kaze mnogobrojana rodbina, prijatelji, kolege i td.
vazno mi je samo kako se ona oseca povodom tog pitanja... moje licno misljenje i stav sto se braka tice... u brak ulazimo nas dvoje a ne rodbina i ostali pomenuti...
kada brak bude bio izmedju muskarca i zene i celokupne rodbine, kolega, prijatelja, komsija, poznanika... tada ce i oni nesto da se pitaju o tom braku
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
mislim da sam vec sada spreman za brak, ali ona misli da je jos uvijek mlada, pa jos uvijek nista od zenidbe
saslusam uvijek rodbinu i roditelje sta mi kazu, i razmislim o tome sto su rekli, ali ne uzimam to njihovo previse k srcu
ponekad me cak uhvati takav osjecaj, da mislim da moji roditelji zele da se nikada ne ozenim
|
|
|
|
|
|
teu_zi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Apr 2006 Poruke: 26 Mesto: Cestica Citty bre
|
|
najbolje je ne se zeniti....
|
_________________ ....ej ljubavi ti mi dusu slomi...vino tocim a vino ne pijeeeeeeeem... ) jao cepaj majstore |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|