:: |
Autor |
Poruka |
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
nije se trebao niti mjesati bolje da je sutio po meni to uopce nije njegova stvar.
Ali isto tako mislim da ti to nije razlog za prekid i trebala si mu reci da ti se to ne svidja sto je rekao i da se u takve stvari ne mjesa
|
|
|
|
|
|
marinica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 13
|
|
Dajte ljudi, covjek je samo bio iskren.. To je sad bolje da te neko laze i govori ti da si upravu i kad nisi samo da bi ti bila zadovoljna..
|
_________________ Nobody's perfect.. I am nobody ! |
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
pa ja bih se sigurno naljutila ali ne verujem da bi raskinula
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ali, ako je ona u pravu nije nikako trebao da stane na tvoju stranu...Zasto da te laze? Ako nije u pravu onda ok...
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pre svega, moje misljenje je da se on u toj svadji trebao drzati po strani, jer je svadja izmedju vas dve (a ona je tvoja drugarica). Ako ti je nakon svega, kada ste ostali sami, rekao da nisi bila u pravu, onda je to sasvim ok potez i ne vidim razlog za raskid, to je njegovo misljenje, ali ako te je napadao pred drugaricom, onda mi se to ne svidja. Ja nikada nisam bila u takvoj situaciji, a i imam takav krug ljudi oko sebe, koji nikada nece praviti scene pred trecom osobom.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ja vise nijednoj drugarici ne pricam nista o svom deckujer sma se jednom opekla za ceo zivot.
Naime,ja sam vec 2 godine zaljubljena u svog bivseg decka i to jako zaljubljena...ona je znala svaki detalj od kad smo se nas dvoje upoznali,svaki nas pokret,ma sve...cak me je i tesila i nudila se da pomogne a na kraju se smuvala sa njim i zajedno su vec 5 meseci!Tako da,devojke...da vam bude za nauk!Nikome ne mozete verovati u potpunosti...Inace,ona se jos cudi sto jedva cekam da je ugledam i sretnem i sto pricam da je jadna i cudi se sto nas dve ne mozemo da budemo drugarice????Kazu da treba da je prebijem(mnoge sam devojke prebila zbog njega)...trebam li i nju?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nikada drugaricama ne pricam nista o mojim vezama... Koga sta briga sta ja radim?
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
ja bila dugo zaljubljena u jednog decka..
on je imao curu,ja koza bila i pristala se semirati sa njim,
bez obzira sto ima curu.
semirali smo se oko7 mjeseci...ja se totalno zaljubila..
kad sam plakala,kad sam ga vidila sa curom,to sam sve govorila
prijateljici najboljoj..nakon nekog vremena saznam da se i ona
vidala sa njim kad sam i ja..a bile najbolje frendice 9 godina...
i za ne povjerovat,oprostila sam joj...poslije sam zbog nje imala
problema sa sad svojim sadasnjim deckom..umalo sam ostala zbog nje,
jer je pricala nasem bivsem zajednickom o mojim tajnama i ona nazvao
mog decka i rekao mu sve,jer nismo mi bili u dobrim odnosima.
hebote,zamalo me ostavio..al nasa ljubav je jaca od lazi,tako da smo
prosli to i ostale prepreke.sa njom sa ok,al nista posebno kako sam prije bila.
samo vjerujem sestri,rodici i 2 prijateljice ...nikome vise...
opekla sam se vec dovoljno,pa naucila da necu vise nikome.
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Paris_Hilton je napisao/la sledeće: | On ne treba ni da se mesa jer to nema nikakve veze sa njim.... eventualno kad bi ta drugarica otisla (ne znam kakva je situacija bila) mogao bi da ti kaze nesto u stilu "ma pusti budalu, daj da se ljubimo bre!" a ne da ti tu govori da je ona ozbiljnija... missim svasta....o kakvoj on ozbiljnosti prica kad je i sam potpuno neozbiljan.... stavi naocare za sunce (da te ovaj ne prepozna) i trk po drugog decka 8) |
hahaha ovaj komentar mi je cool..
Slazem se.. On se nije trebao mjesat.. A znam i ja, kakva sam cudna i naopaka da bi mu i ja dala odma korpu..
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Decko koji bi me ostavio zbog tako necega mi ni ne treba. Drugarica koja bi se samnom svadjala pred mojim deckom mi takodje nije neophodna. |
Potpisujem!
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Moj decko je vrlo lezeran. Njemu nekako nije u venama da se mesa u necije svadje i odnose. Ali sa ovom jednom mojom drugaricom sam se ja zesce posvadjala, i jako sam bila ljuta na nju. Prvi put sam u zivotu videla koliko je njemu stalo do toga da mi ona ostane naj drugarica i ona ga je molila da prica sa mnom sto je i uradio. Smesno, al njih dvoje se nikad nisu videli uzivo.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
cvet87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Dec 2007 Poruke: 42 Mesto: apatin
|
|
ja imam tu srecu da se moj dragi i moja najbolja drugarica jako gotive,ali u takvoj situaciji hm,verovatno bi postupila kako zasluzuje,umesto da je na mojoj strani ma kakva god ja bila da je na njenoj,uf bilo bi svasta
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|