www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A sta kad hemija nestane...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
andjelinaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 20 Dec 2005
Mesto: Budva

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ja mislim da je ovo pravo mjesto da nadjem savjet
imam momka vec skoro sest godina i volim ga jako puno, iako smo suste suprotnosti. vjerovatno ce me uskoro zaprositi, a kad o tome pocnem da razmisljam kap me ubija jer mislim da bi mi sa njim taj bracni ziviot bio pakao. on je jako dobar, super je lik ali je ponekad tezak ko crna zemlja, navikao je da mu se sve ugadja ( kod njega kuci), jos uvijek je nezreo i cisto sumnjam da ce se ikad promijeniti obzirom da ima 25 god.
da li da ga ostavim ili sta vec, sta mislite?

Nattally
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Avg 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 3:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi se ne mijenjaju...Treba razmisliti i ne zuriti...

sandras
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 22, 2006 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolje je jedno vreme napraviti pauzu i ako se stvarno volite shvaticete da ne mozete jedan bez drugog.A ako ne osetite nostalgiju, onda to jednostavno nije bila ljubav

mivanam
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to sto vam je stalo je cista navika, a ono sto je vazno je sta osecate kad ga vidite, a pre nego sto progovori

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednostavno mora dalje nije jednostavno ni lako ali ako vise ne ide ne treba nesto terati na silu....Mozda kad prodje vreme i kad budete sa razlicitim ljudima,mozda ponovo proradi ta hemija....nikad se ne zna...Ali da ce imati posebno mesto u tvom srcu imace....

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf...tesko pitanje....pa ako se stvarno volite onda napravite neku pauzicu

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitanje je i da li volite jedno drugo, ili je navika u pitanju. Nema hemije, ne ide vam, pravite pauzu. O kakvoj pauzi pricamo. Ljubav nije traka pa sada ne mogu da odgledam ili odslusam, kasnije cu. Ako jednom pukne, puklo je i nema nastavka. Zasto ne mozete zajedno ako se volite?

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ako se volite ostanite prijatelji.... Laughing

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 8:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene je to snaslo!
Bila sam sa deckom skoro 2 godine u vezi i raskinuli smo pre mesec i po dana.
Volimo se i dalje, ali jednostavno smo odlucili da stavimo tacku na nasu vezu, jer izgleda da vise ne moze da funkcionise zato sto smo se u poslednje vreme dosta svadjali i to je uticalo na nasu odluku.
Prosao je docek nove godine i mi smo se prvi put sreli tad od raskida. Osecala sam se kao da propadam u zemlju,a znam i da njemu nije bilo lako.Zato sto smo se dopisivali posle tog susreta i on mi je priznao da me jos uvek voli i da mu nedostajem ali da to ne mora da znaci da treba da budemo zajedno i dalje. Bilo mi je tesko, ali odlicila sam da krenem dalje.
Smuvala sam se sa novim deckom posle tri nedelje raskida, i decko je prema meni fenomenalan i lepo mi je sa njim, ali ja osecam neku prazninu u sebi i vidim da mi bivsi mnogo nedostaje.
Zbunjena sam i sama ali jednostavno sam odlucila ici dalje i ne vracati se na staro, a to mislim i da je pravo resenje i za ostale.Sad to sve zavisi od vas

mima85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ako nema hemije,onda to nije ono pravo...Parovi koji su dugo zajedno vise ni ne znaju da li je to medju njima ljubav ili samo navika...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 1:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubav->navika->panika Twisted Evil

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni znaci da se vise ne volite istom jacinom kao sto ste se voleli pre...Jer da je ista jacina ne biste prekinuli...To je jednostavno navika .....Navika ,gde si ti navikla da vidjas neku osobu svaki dan,da se cujes sa njom,da ce ta i jedino ona praviti ljubomorne scene kada te nema i sa kim si...Jednostavno to nedostaje ....I samo to ...Kada izgubis nekog onda te sve to tera na razmisljanje pa se vracas u nazad i secas se svakog lepog trenutka i jednostavno ti tad zamagle oci i ne secas se niceg ruznog....E tad mislis da zapravo tu osobu i dalje volis a to su sve samo trenuci...trenuci koji su bili lepi i njih volis...i njih zelis.Generalno je da sam ja pristalica toga da se samo jednom u zivotu voli!Ali onako bas voli....Sve drugo je zamena....Ako ga volis i dalje i ako si to shvatila ,moj savet je da probas sebe da izmenis i korigujes i da pocnes sve iz pocetka!!!Ako mislis da ne mozes ,posveti mu posebno mesto u srcu i nadji nekog novog.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> A sta kad hemija nestane... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon