:: |
Autor |
Poruka |
andjelinaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Dec 2005 Poruke: 78 Mesto: Budva
|
|
evo ja mislim da je ovo pravo mjesto da nadjem savjet
imam momka vec skoro sest godina i volim ga jako puno, iako smo suste suprotnosti. vjerovatno ce me uskoro zaprositi, a kad o tome pocnem da razmisljam kap me ubija jer mislim da bi mi sa njim taj bracni ziviot bio pakao. on je jako dobar, super je lik ali je ponekad tezak ko crna zemlja, navikao je da mu se sve ugadja ( kod njega kuci), jos uvijek je nezreo i cisto sumnjam da ce se ikad promijeniti obzirom da ima 25 god.
da li da ga ostavim ili sta vec, sta mislite?
|
|
|
|
|
|
Nattally Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 95
|
|
Ljudi se ne mijenjaju...Treba razmisliti i ne zuriti...
|
|
|
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
najbolje je jedno vreme napraviti pauzu i ako se stvarno volite shvaticete da ne mozete jedan bez drugog.A ako ne osetite nostalgiju, onda to jednostavno nije bila ljubav
|
|
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
to sto vam je stalo je cista navika, a ono sto je vazno je sta osecate kad ga vidite, a pre nego sto progovori
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
jednostavno mora dalje nije jednostavno ni lako ali ako vise ne ide ne treba nesto terati na silu....Mozda kad prodje vreme i kad budete sa razlicitim ljudima,mozda ponovo proradi ta hemija....nikad se ne zna...Ali da ce imati posebno mesto u tvom srcu imace....
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
uf...tesko pitanje....pa ako se stvarno volite onda napravite neku pauzicu
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Pitanje je i da li volite jedno drugo, ili je navika u pitanju. Nema hemije, ne ide vam, pravite pauzu. O kakvoj pauzi pricamo. Ljubav nije traka pa sada ne mogu da odgledam ili odslusam, kasnije cu. Ako jednom pukne, puklo je i nema nastavka. Zasto ne mozete zajedno ako se volite?
|
|
|
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Pa ako se volite ostanite prijatelji....
|
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
mene je to snaslo!
Bila sam sa deckom skoro 2 godine u vezi i raskinuli smo pre mesec i po dana.
Volimo se i dalje, ali jednostavno smo odlucili da stavimo tacku na nasu vezu, jer izgleda da vise ne moze da funkcionise zato sto smo se u poslednje vreme dosta svadjali i to je uticalo na nasu odluku.
Prosao je docek nove godine i mi smo se prvi put sreli tad od raskida. Osecala sam se kao da propadam u zemlju,a znam i da njemu nije bilo lako.Zato sto smo se dopisivali posle tog susreta i on mi je priznao da me jos uvek voli i da mu nedostajem ali da to ne mora da znaci da treba da budemo zajedno i dalje. Bilo mi je tesko, ali odlicila sam da krenem dalje.
Smuvala sam se sa novim deckom posle tri nedelje raskida, i decko je prema meni fenomenalan i lepo mi je sa njim, ali ja osecam neku prazninu u sebi i vidim da mi bivsi mnogo nedostaje.
Zbunjena sam i sama ali jednostavno sam odlucila ici dalje i ne vracati se na staro, a to mislim i da je pravo resenje i za ostale.Sad to sve zavisi od vas
|
|
|
|
|
|
mima85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 60
|
|
Pa ako nema hemije,onda to nije ono pravo...Parovi koji su dugo zajedno vise ni ne znaju da li je to medju njima ljubav ili samo navika...
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ljubav->navika->panika
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Po meni znaci da se vise ne volite istom jacinom kao sto ste se voleli pre...Jer da je ista jacina ne biste prekinuli...To je jednostavno navika .....Navika ,gde si ti navikla da vidjas neku osobu svaki dan,da se cujes sa njom,da ce ta i jedino ona praviti ljubomorne scene kada te nema i sa kim si...Jednostavno to nedostaje ....I samo to ...Kada izgubis nekog onda te sve to tera na razmisljanje pa se vracas u nazad i secas se svakog lepog trenutka i jednostavno ti tad zamagle oci i ne secas se niceg ruznog....E tad mislis da zapravo tu osobu i dalje volis a to su sve samo trenuci...trenuci koji su bili lepi i njih volis...i njih zelis.Generalno je da sam ja pristalica toga da se samo jednom u zivotu voli!Ali onako bas voli....Sve drugo je zamena....Ako ga volis i dalje i ako si to shvatila ,moj savet je da probas sebe da izmenis i korigujes i da pocnes sve iz pocetka!!!Ako mislis da ne mozes ,posveti mu posebno mesto u srcu i nadji nekog novog.
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|