:: |
Autor |
Poruka |
lukawar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 39
|
|
Big Bang je po meni jedna od najjačih teorija koje je teško povrgnuti. Ma što drugi rekli. Mislim da je tako sve nastalo. nuklearna eksplozija
|
|
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
zapitajmo se, ako se neka materija sastoji od nekog atoma, od cega je nastao atom?
ako je zemlja nastala od prasine kako je nastala prasina? kako je nastao vodonik (navodno od koga je nastala ta prasina)
sta je stvorilo taj vodonik?
od cega je covek nastao, od majmuna, a od cega majmun?
razlozite zemlju, koliko su to mala zrnca i kako su nastala?
da li je kosmos zaista beskonacan ili ima kraj?!
[Edit by coco_bill: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
I ja se nekad zapitam. Šta je bilo, prije nas, prije velikog praska(ako se uopšte i desio) ... Kako smo nastali...???Hah. Najlakše je vjerovati u Bibliju.
|
|
|
|
|
|
vladimir_83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 13
|
|
lukawar je napisao/la sledeće: | Big Bang je po meni jedna od najjačih teorija koje je teško povrgnuti. Ma što drugi rekli. Mislim da je tako sve nastalo. nuklearna eksplozija |
Ako je tako sve nastalo, sta je bilo pre toga...nista ...Big Bang ne objasnjava nista, jer svaki takav odgovor radja novo pitanje i tako u beskraj...sto nas dovodi do toga da svemir nema pocetak ni kraj, da je uvek bio, uvek postojao...kada to kazem mislim na svemir kao sredinu u kojoj se stalno nesto odigrava, (zvezde, crne rupe, planete, magline se radjaju i umiru, svemir se smanjuje, skuplja, siri ili sta vec) ali ono u cemu se se to odigrava ostaje VECNO..nazovi to Bogom, Energijom, pozornicom, sam izaberi...nesto postoji...
|
|
|
|
|
|
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
Vecita neresiva misterija,a nama ostaje samo da sa uzbudjenjem mastamo o tome,a svacija teorija je podjednako daleka od istine.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|