:: |
Autor |
Poruka |
bokiva39 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71

|
|
Samojedanput je napisao/la sledeće: | Mislim da je potrebna ogromna snaga volje... |
Slazem se ali kako pojacati snagu volje??
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
mrgude Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446

|
|
vjerjem u to. mislim da nas mozak ima jos puno mogucnosti koje mi uopce ne kristimo te su iste zakrzljale.
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
daxon je napisao/la sledeće: | Ima jedan fizioloski fenomen...
Ako ste slusali pesmu Pile koju peva Ceca,onda ste culi
"Moje suze padaju na gore".
Ja ne znam kako to izvodi ali svaka joj cast |
Biće da sumnjaš da je telekinezom čim si to prijavio ovde
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ljudi trenutno koriste 10-12% mozga.Da bi ljudi ovladali ovom veštinom potrebno je da koriste bar 50% mozga(moja procena).
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
cupakabra *the dancing girl*

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko

|
|
mislim da sam cula da takvi ljudi postoje ali ja verujem u ono sta vidim (a bog je nesto drugo)
|
|
|
 |
bokiva39 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71

|
|
nick1982 je napisao/la sledeće: | Ljudi trenutno koriste 10-12% mozga.Da bi ljudi ovladali ovom veštinom potrebno je da koriste bar 50% mozga(moja procena). |
Ali kako aktivirati tih jos 30% koje svi imamo samo treba pronaci "upaljac"..kako pronaci upaljac???
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
 |
cupakabra *the dancing girl*

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko

|
|
hehehe svoj mozak jedva koristim i tri posto (:
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
cupakabra je napisao/la sledeće: | hehehe svoj mozak jedva koristim i tri posto (: |
Jes' da se zezas, ali verovatno ne znas da covek koristi svega 2% od svog mozga. Tako je kod svih.
|
|
 |
gore Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 3

|
|
Ja bih zelio da naucim vise o telekinezi , pa ako moze neki savet odakle da pocnem , sta da radim itd . swaka pomoc dobro dosla
Hwala u napred
|
|
|
|
|
 |
SrXXX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba

|
|
gore je napisao/la sledeće: | Ja bih zelio da naucim vise o telekinezi , pa ako moze neki savet odakle da pocnem , sta da radim itd . swaka pomoc dobro dosla
Hwala u napred |
Probaj da se češeš po glavi i da buljiš u predmet...Možda uspije.
...
Šalim se naravno.
Ma ko zna... TK je možda moguća, možda nemoguća. Lično bih volio da imam tu sposobnost i da je znam koristiti.
|
|
|
|
|
 |
MaD_MaX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd

|
|
prvo ovo je malo nerealno za ocekivati da ti daju realne odgovore za ovu temu ljudi koji ni sami neveruju u ovo
a moje misljenje je da ovo 1 000 000 000% postoji e sad recimo da ja posedujem ovu sposobnost mislie da bi isao tamo da za milion dolara oni mene ispituju kad bi to mogao zaraditi sam a i drugo da je i neko to i uspeo da im dokaze sta mislite da bi oni to rekli u javnosti i podigli veliku prasinu oko toga pa zamislite kako bi bilo da neka organizacija poput CIE i FBI ima takvog coveka i da jos ceo svet o otme zna a da nespominjem o teroristickim jedinicama zapitajte se malo i sami o ovome
e sad ima i drugih stvari nadam se da ste i sami gledali sta se sve radi u hramu Sao Lin i sta mislite da su vam oni prikazali sve??
mislim da je to glupo razmisljanje jer ni oni nisu ludi i da prikazu svetu sta sve mogu to sto smo mi gledali na tv-u to sve mogu obicni ili takoreci najnizi cinovi tamo a sta sve mogu vrhovni svestenici e to je za nas misterija
a dovoljni su dokazi da je ljudsko telo za to sve sposobno cim ljudski organizam moze da se umiri i da ima svega 2 otkucaja srca u minutu gde se dovodi do duhovnog stanja i gde dusa napusta telo i gleda sve to iz pticije perspektive pa onda i najinstacniji dokaz kao sto je sesto culo ili trece oko iliti "Haragei" kako se to u japanu zove i ono ima sposobnost da nas pre vremena upozori na neka desavanja kod nekog je to sec pre dogadjaja a kod nekog je i dovedeno do te mere da moze da ukaze mnogo ranije i da te upozori cak i sa kog mesta ce doci ta opasnost
ja mislim da mogu da pricam o mnogim primerima za koje ljudi koji neveruju u to recice da su gluposti a pak ljudi koji veruju oni ce i dalje verovati dok oni koji to mogu to cuvaju samo za sebe i eventualno za ljude njima bliskim koji ih nece odati
a evo jos malo da vas pecnem sta je vudu magija i sta mislite kako se ona koristi pa onda kako objasnjavate ljudi koji su bolovali od raka pa onda odjednom on nestao to je sve u nasem mozgu a i kao sto mnogi kazu nekoristimo ni 2-3% svog mozga a i da ga korstimo i vise prvo sto bi ponovo mali broj ljudi znao ovo jer ipak kad je najbitnije i kad se dete razvija nas roditelju uce da je sve to nemoguce i to nije normalna pojava da bi dete uopste krenulo da se razvija u tom pogledu i da je to normalno kao sto je recimo normalno da se zaradjuje za zivot i tome slicno
|
_________________ Sta mislite da li je Isus stvarno postojao i da li je stvarno vaskrsao:))
i ako bog postoji sto se nije pokazao:)) |
|
|
|
 |
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76

|
|
Verujem da su takve stvari moguće.
Voleo bih da vidim nešto od toga.