www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Etno muzika.
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
ana111
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja obozavam etno muziku..To je dugo bila zapostavljena kategorija kod nas,mada vidim znacajne pomake u poslednje vreme..Jako mi se dopada to sto radi Sanja Ilic.Madam Piano me je prijatno iznenadila(u saradji sa Teodulijom).Nju inace ne volim ali taj album mi je extra.Bilja Krstic ima fantastican glas ali mi se nikada nije dopadao njen izbor pesama,a ni aranzmani za iste.Teofilovici..ne znam sta da kazem..Oni su fenomenalni,ali ja jako volim nasu muziku,a oni se bave iskljucivo pevanjem bez nje..tek ponegde se potkrade koji instrument..Pa tu je onda Bora Dugic-sta reci o njemu-genije.Volim i ove urbanije verzije etno muzike..Na primer ovo sto radi Kiril DZajkovski.
Ipak od svih izvodjaca etno muzike kod nas-bez texta me je ostavila Brankica Vasic VASILISA.Odusevljena sam-muzika,glas,pesme,aranzmani-sve je savrseno-Svaka cast..

chobanchica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim posebno makedonski stno.Ima neku melodicnost i posebni sarm.sintezis,Anastazija,pa i leb i sol...
Dobar je i balkan Horses band,sa izvodjacima sa balkana

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim da slusam etno muziku...

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo mi se svidjala makedonska grupa Anastasia i muzika koju su uradili za film " Before the rain".
Posle toga su otišli u neki eksperiment, a bili su čudo od benda.

tasevska
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 22 Jul 2006
Mesto: Bitola

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 4:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Premnogu retko slusam etno no mnogu na prvo slusanje mi se dopadnaa Biber.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slusam i dopada mi se

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim etno muziku...

na prvom mjestu mi je Sevdalinka normalno , a potom idu Mostar Sevdah Reunion , Biljana Krstic , Sanja Ilic i Balkanika , Biber , pokojni Adi Lukovac , itd...

Od stranih Enigma je vrh vrhova

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 27, 2007 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam veliki postovalac ove muzike.....2 godine sam i sama ucila etno pevanje....stvarno nase narodno blago Smile)

MARCEZIS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 31, 2007 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. Sanja ilic i Balkanika
2. Slobodan Trkulja i Balkanopolis
3. Biber

Etno sa primesama moderne muzike, odlican spoj starog i novog.

i gde da nadjem Trkulju???

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad je Vlatko Stefanovski sa svojom grupom " Leb i sol" to prvi počeo da radi, niko nije ni znao za taj termin. Danas se pod etiketom etna stavlja sve i svašta. Toliko se forsira taj pravac da se samo skrnave neke lepe pesme koje masa ljudi samo pokvari kako bi bila u trendu, to jest kako bi pratila muzički pravac koji je sad popularan.
80 posto stvari koje se ovde predstavljaju kao etno nemaju ni "e" od te muzike.
Trubači?!
Usnija Redžepova je bila pevačica koja je stalno snimala pesme sa njima i oni su bili njen zaštitni znak. Od kada je Bregović počeo da radi filmsku muziku i kad se provalilo da je Zapad slab na ta taj zvuk, svi živi ( ali svi živi) snimaju sa trubačima.

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze da prodje....

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam preveliki ljubitelj ove muzike,ali prija mi kad čujem dobru etno pesmu Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Etno muzika. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon