:: |
Autor |
Poruka |
ralfy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 63

|
|
Postoji teorija da je Zemlja zivo bice i da nas krugovima upozorava da prekinemo da je unistavamo... Ko zna?
|
|
|
|
|
 |
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98

|
|
Wauu, super je. ali ne znam nista o tome
|
_________________ Nisam andjeo ja |
|
|
|
 |
ralfy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 63

|
|
Ima super poglavlje o krugovima u zitu u fenomenalnoj knjizi Enciklopedija magije i drevne mudrosti.
|
|
|
|
|
 |
zile442 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 105 Mesto: Sombor

|
|
ralfy je napisao/la sledeće: | Ima super poglavlje o krugovima u zitu u fenomenalnoj knjizi Enciklopedija magije i drevne mudrosti. |
Pa ajde kada ima ajde nam napisi nesto! meni je jako zanimljivo i bas me zanima...
|
_________________ ZILE |
|
|
|
 |
#Alex# Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac

|
|
Ja verujem u vanzemaljce i slažem se sa svima koji misle da je to trag njihovih brodova.
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
 |
drone Upućeni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
Neki kazu da to prave vanjezamljski brodovi.
Ali sa druge strani ima nekih tipova koji kazu da to oni rade
Neki su cak i privodjeni od strane policije zbog toga
|
|
|
|
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
neki od krugova jesu napravljeni čovječjom rukom, ali neki definitivno nisu... i to je ono što zbunjuje... postoje neke teorije savijajanja stabljika zvučnim valovima pri određenim frekvencijama... nisam duboko zalazio u te studije, ali mislim da su krugovi u žitu izazvani određenom tehnologijom, i možemo raspravljati o tome je li ta tehnologija zemaljskog podrijetla ili je svojevrsna misterija...
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Ma za takve stvari postoji logično objašnjenje...a ljudi vole nagađati, pa moglo bi biti ono, moglo bi biti ovo...ma daaaj
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
ljubica1105 Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC

|
|
ma za mene je to djelo necega izvana posto vjerujem da mora postojati vise zivih bica u svemiru te da nismo jedini sto bi bilo nemoguce stoga smatram da je to djelo inteligentnijih bica od nas u kojih je naprednija tehnologija
|
|
|
|
|
 |
zile442 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 105 Mesto: Sombor

|
|
Sto je vec bilo receno neki su mogli da naprave ljudi al neke nisu mogli! Videli ste slike iz aviona pa vidite dimenzije tih krugova!! Po meni je to nemoguce da neko moze da napravi toliki krug sa savrsenim ivicama! Al postoje i drugi oblici koji su pronedjeni u zitu tako da to tek covek nije mogao da uradi jer su tu jednake ivice i savrseno ravne...
|
_________________ ZILE |
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
Ma to su napravili ljudi...uvijek postoji neko logično objašnjenje za takve stvari, a mi ga očito ne znamo!
|
|
|
|
|
 |
warshava Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 17 Jan 2007 Poruke: 32 Mesto: IVANJICA

|
|
neverujem da bas ima nego logicno objasnjenje kod nas to ljudi zovu vrzino kolo a mozda je samo vetar u pitanju
|
|
|
|
|
 |
|