:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
voda je jednostavno H20 i to je sve. u vodi zive mikroorganizmi, a voda je samo sastav elemenata. nista drugo.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
E o ovome bas nikada nisam razmisljala dok nisam naisla na ovu temu!
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
SAmo da napomenem još da postoje 'inteligentni sustavi', 'inteligentni materijali' i slično... inteligencija nije nužno vezana za organski sustav!
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
neverovatno, zaista..
ali ipak mislim da voda nije zivo bice..
|
|
|
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Pa, mislim da je to prilično jezivo. Više se nikada neću kupati u jezeru, reci i sl. iz straha da me voda ne ugrize za ......
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
neznam sta da mislim vise stvarno
Mozda a mozda i nije
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Prvo cu se nasmijat..ahaahhahahahahhahahah
I opet..ahahahahahaha
Pa kako voda moze bit zivo bice?! ....Definitvno nije....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
ne znam da li je voda zivo bice, ali da skoro svako zivo bice na Zemlji ne moze bez nje to mi je jako dobro poznato...
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
mada voda nije zivo bice ali se ponasa kao da jeste. ovo me je zatucalo
|
|
|
|
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
meni je ovo fascinantno,sad me cak plasi da popijem casu vode..
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Aneri je napisao/la sledeće: | Ako je jedan od najvecih filozofa i prvi od takozvane sedmorice mudraca, Tales iz Mileta, rekao da je voda pochetak svega tj. da "sve iz vode nastaje i sve se u vodu vratja" ne vidim razlog da ja sad ovde nesto pametujem. On nije imao uslova (ziveo je oko 625-545. pre Hrista) da dokaze ovo sto danas nauchinici dokazuju ali je uvideo ogroman znachaj vode za choveka i prirodu uopshte. Da li je zivo bitje ne znam (mislim da nije), ali mogu da kazem da je voda u najmanju ruku chudo... |
Slazem se. . .
Ali, taman ako se u skorije vrijeme dokaze da je voda zivo stvorenje da se spuštim jaa dolje do plaže pa da pitam ovo moje Jadransko moree da me prijebači do Italije, po potrebi do Venecije pošto imam nekako želju da posjetim taj grad. . .
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Meni se čini da jeste. Gledao sam neku emisiju kako su u nekoliko flaša sipali vodu, i na svaku flašu govorili razne reči. Naprimer prvoj su govorila "dobra voda", drugoj "loša voda", trećoj "hitler"(stvarno su govorili) i posle dve nedelje pregledali sve flaše(pune vode) i na koju su govorili da je dobra - ona je bila čista(zdrava). Na koju loša - bila je prljava Jes da je nerealno, to sam video
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|