:: |
Dozvoljavate li muzu/decku da ide u barove gdje se svlace djevojke i gdje znate da ima prostitucije? |
Nikako |
|
60% |
[ 37 ] |
Da |
|
39% |
[ 24 ] |
|
Ukupno glasova : 61 |
|
Autor |
Poruka |
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
glasala sam za NE, iako bi mu dozvolila ako bi poveo i mene
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
E pa sad ne znam,mozda mi i ne bi smetalo a ko bi to mesto posecivao retko!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Malaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 154
|
|
Mislim da mu svejedno nemozes zabraniti da ne ide po takvim barovima ... sto se mene tice, neka ide ... valjda nije toliko nisko pao da bi otisao sa nekom prostitutkom
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nije on ljubitelj takvih mesta,cak sta vise nerviraju ga
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | A sto ako otkrijete da je bio s prostitutkom? Dobro, sve je bilo OK, koristio je kondom(e) i to... ali eto, nadjete da se sexao s prostitutkom! Pritisnut dokazima on to prizna. Ostajete li s njim ili je to gotova veza? |
aaaa pa to je jos gore nego da me je prevario sa nekom devojkom negde. Prvo sto je pokupio bog te pita koje bolestine, drugo kako to da mu je uopste palo na pamet da placa neku ku*vu za tako nesto (jadno je-mislim pored mene zive,zdrave,vrele) Ma da ne nabrajam. Ne znam kako bi on iz toga zivu glavu izvukao, a da ne pricam dalje..
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | aureliano je napisao/la sledeće: | A sto ako otkrijete da je bio s prostitutkom? Dobro, sve je bilo OK, koristio je kondom(e) i to... ali eto, nadjete da se sexao s prostitutkom! Pritisnut dokazima on to prizna. Ostajete li s njim ili je to gotova veza? |
aaaa pa to je jos gore nego da me je prevario sa nekom devojkom negde. Prvo sto je pokupio bog te pita koje bolestine, drugo kako to da mu je uopste palo na pamet da placa neku ku*vu za tako nesto (jadno je-mislim pored mene zive,zdrave,vrele) Ma da ne nabrajam. Ne znam kako bi on iz toga zivu glavu izvukao, a da ne pricam dalje.. |
slazem se!!! sta ima da placa za seks pored mene...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: | :LOL: je napisao/la sledeće: | aureliano je napisao/la sledeće: | A sto ako otkrijete da je bio s prostitutkom? Dobro, sve je bilo OK, koristio je kondom(e) i to... ali eto, nadjete da se sexao s prostitutkom! Pritisnut dokazima on to prizna. Ostajete li s njim ili je to gotova veza? |
aaaa pa to je jos gore nego da me je prevario sa nekom devojkom negde. Prvo sto je pokupio bog te pita koje bolestine, drugo kako to da mu je uopste palo na pamet da placa neku ku*vu za tako nesto (jadno je-mislim pored mene zive,zdrave,vrele) Ma da ne nabrajam. Ne znam kako bi on iz toga zivu glavu izvukao, a da ne pricam dalje.. |
slazem se!!! sta ima da placa za seks pored mene... |
Znaš kako je (nekim bar muškarcima) - najslađe zabranjeno voće...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
naravno da ne!!!
Ne dozvoljavam i ne bih nikad ni dozvolila ako bi me ikad pitao tako nesto
|
|
|
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Odgovorila sam potvrdno na ovo pitanje, jer sam iz lošeg iskustva shvatila da ne mogu da ga kontrolišem i da i sam pokušaj kontrolisanja dovodi do suprotnog efekta. Zato, neka ide kud god mu je volja...
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
ne bih bas voljela da izlazi na takva mjesta ali nista mu ne mogu zabraniti...neka ide gdje hoce samo da bude pametan Sto se mene tice, moze da ide gdje pozeli, a meni je samo bitno da se vrati meni zdrav i citav
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ne da mu ne branim da na takva mesta ide, nego jako cesto ja idem sa njim.....u gradu u kojem zivim toples klubova ima dosta i na visokom su nivou......fenomenalni klubovi, nista drugaciji od regularnih klubova, sa razlikom da u njima plesu fenamenalne zenske....obicno svaki klub ima i frajere plesaljke, ali oni mi nisu interesantni......iako sam zensko, moram priznati da je fora gledati zenske zgodne do bola kako sexy plesu i neverovatne egzibicije koje rade......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Moze da ide gde hoce... "Napolju se sakuplja apetit, kod kuce ce biti jelo". Dovoljno je zreo da zna gde, sta, kako i sigurno ga necu u bilo cemu sputavati... Mada mislim da ne bi voleo da podjem sa njim tamo...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|