:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
colovic_vladan je napisao/la sledeće: | Kod muskaraca mislim da se ne zove orgazam! Ja mislim da za to nema pravila i da to dosta zavisi od raspolozenja u tom trenutku. Ja npr. mogu nekad i po sat i po a nekad sam gotov i za dva min. Sve to polazi iz glave! |
Postovani korisnice,
Khm, khm kao se onda kod muske osobe zove, ako ne orgazam?
Zivo me interesuje.
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | U kojoj pozi najcesce muskarci dozivljavaju orgazam? A u kojoj zene?
Koliko vremena vam treba za to ?Dali uopste to ima neko znacenje,doziveti orgazam pre ili kasnije? |
Poza nije bitna, može u kojoj god, sve zavisno od toga ko koju pozu voli. Koliko vremena....hm.... pa ono, sve zavisi od situacije, raspoloženja i osobe koja je pored vas. Sve je relativno jer mi nismo mašine pa da se podesimo da orgazam doživljavamo svaki put posle npr. 30 minuta. To se uvek menja.
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
ja ga jako tesko dozivljavam... mozda sam ga 3 puta u zivotu dozivela...
i sto je najzanimljivije,poza,nacin na koji sam jednom dozivela orgazam ne pali i drugi put...
|
|
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Koliko je vremena potrebno zavisi od raspolozenja trenutnog, od tempa, brzine...kako kad...mada vreme mi nikada nije ni vazno i ne obracam paznju na to u tim trenucima. Ali vrhunac najcesce dozivim u pozi kada je on na meni...Tada ga najbolje i osetim, a ne retko se desi da dozivimo orgazam u isto vreme. Mada ni poza u sustini nije toliko bitna, sve moze samo je bitno sa kim si u tim trenutcima.
|
|
 |
ASSIM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 67 Mesto: Breza

|
|
Hmm sve to zavise od osobe do osobe za nas muske i nije neki problem tj poza nije ni bitna.. dok kod zena uh treba znati s njima a treba i vremena za sve to. jao a jest me stid pa ja sam josh nevin
|
|
|
|
|
 |
visiometas Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
pa ni poza a ni vreme nije bitno jer sve se razlikuje od slucaja do slucaja
|
|
|
|
|
 |
milann05 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Mar 2006 Poruke: 164

|
|
O boze, pa bolje je pitanje kada je najveca jacina orgazma ili slicno.... a ne kada najbrze dozivljavamo... Sto duze to je meni bolji
|
|
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
ja ga dozivljavam u svim pozama.... nekad jako brzo,a neki put malo duze traje.... mada znam da se kontrolisem i ne zelim da ga dozivim bas u tom trenutku jer mi je i bez njega lepo... ali dodje trenutak kad ne mozes vise da izdrzis....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
ma u svim pozama al nabrže doživin u "dogy" pozi
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
blago vama kad tako lako dozivljavate orgazme...
|
|
 |
melkor Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236

|
|
Mnogo faktora utice na to! Najvise je u glavi, raspolozenju, izgledu i pozrtvovanosti partnera!!!Sve u svemu meni je uvek super!!!
|
|
|
|
|
 |
gargamelko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac

|
|
To je totalno nebitno
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|