:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Neku devojku (ili ženu) u crno i drečavo žutom odelu i sa crnom kapicom sa velikim mačjim ušima...
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Nije danas, bilo je pre 2/3 dana, al nema veze, ajd i sa vama da podelim Idem ja bulevarom i kod Dnevika (sugradjani ce znati gde ) vidim zanimljivog chiku, onda vidim jos jednog zanimljivog chiku.... kad ono chike se drze za ruke i setaju, uzivaju u lepom danu i ocigledno planiraju da se igraju proleca
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
dobru trenerku-kupicu je
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Crnca! Ali ovaj je bio bash crn, ja sam i ranije vidjao crnce, ali ovaj...
Znaci , morao bi po saobracajnim propisima da nosi ili farove nocu il ida obuce neko fluorescentno odelo.
Preko dana josh ne mora, al inocu bi morao.
Mnogoooo je crn!
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Zanimljivo pa kako kom... Meni jeste bilo zanimljivo u trznom centru srela "prijatelje" koje nisam videla par meseci... Zanimljivo je videti to kako se njihov stav prema meni promenio on me gleda na neki "cudan" nacin a ona se drugacije ponasa prema meni... A o onom ne moras odmah da "zevas u nju" koje sam cula me je slatko nasmejalo
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
jednog slatkiša iz N.S. kojeg nisam duuuuuggoooo videla ...
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Decak trcao za jednom devojcicom da joj lupi samar...
(sedeli su pored mene i tacno znam sto).... Otac rekao sinu
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Cizmice
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Crnca! Ali ovaj je bio bash crn, ja sam i ranije vidjao crnce, ali ovaj...
Znaci , morao bi po saobracajnim propisima da nosi ili farove nocu il ida obuce neko fluorescentno odelo.
Preko dana josh ne mora, al inocu bi morao.
Mnogoooo je crn! |
|
|
|
|
|
|
klinka iz kraja *One_and_Only*
|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192
|
|
videla sam najwecccccuuuuuuuu krawu na swetu......ta krawa je letela iznad jedne zgrade...na nj0j je pisal0 "pusti me"...........
neki su g0w0rili da je t0 bal0n,nek0 da je zmaj zaweza0,neki da je krawa p0jela bal0ne, swe u swemu decije price..
uh kak0 je bila lepa, pitam se kakw0 mlek0 daje...
danas idem da se p0pnem s nekim na zgradu...ps...taj nek0 ce da je p0muze...
a ja cu pr0bam mlek0..
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Nisam jos ni bila u gradu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|