:: |
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Charmed je napisao/la sledeće: | ......se ijednom pokajali zbog izabranog?
Ja sam krenula na Masinski,i batalila.A sto?Eh,duga prica...ma zezam se. Prekinula sam jer sam u trecem semestru rodila moju predivnu cerkicu.Ali kajem se sto ipak nisam nastavila. Nisam nekako mogla da nedjem sebe u svemu tome...porodica i fax.Ali sta je tu je.
Sta je sa vama....... |
Studiram pravo i mogu reć da san se našla u tome stvarno ...
Ono što se nije našlo s time je moja lijenost haahh
|
|
|
|
|
|
bojana1806 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Dec 2008 Poruke: 2
|
|
ja sam na ekonomskom fakultetu, to zavrsavam sledece godine.
a pored ekonomskog sam i na pravnom.... i ako nisam tako intenzivno na pravnom kao na ekonomskom, ga jako ozbiljno shvatam.
obozavam svoj "posao" (fax)...sa celim telom i srcem sam ekonomista sa pravnom specializacijom.. (cemo reci)
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Ja sam upisala Slavistiku, tj. slovenski i b/k/s.
nekajem se jos, al nekako me vise politika zanima nego ovo..al et vidjecu kako ce mi ovo ici.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
NoSleep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 12
|
|
Информатика
|
_________________ The hottest love has the coldest end |
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
ja sam zavrsio srednju skolu unutrasnjih poslova i poceo da radim odmah sa punih 19 godina
posle malo duze pauze i odmaranje od skole i ucenja upisao sam pravni fakultet-smer kriminalistike i da kucnem u drvo lepo mi ide....
a kad se zavrsi bezim sa ulice negde u kancelariju i uzivancija
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
Iva_Zmaj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2009 Poruke: 5
|
|
Ja bih zelela da upisem graficki dizajn.Nisam bas nadaren crtac, a videla sam da se bas to trazi na prijemnom, pa sam se upitala da li ja mogu da upisem tako nesto. Ono sto mi daje nadu jeste da ja imam jos godinu dana da izadjem iz srednje skole(gimnazije)... Planiram da uzmem casove, ako dozvole finansije, ili da pogledam na netu tutorijale. A ni u tom slucaju nisam sigurna da cu uspeti. Jednostavno, taj faks mi nekako deluje samo za nadarene ili one koje vec godinama i godinama crtaju. Nadam se da nisam u pravu.
Ne znam ni kakva je konkurencija na prijemnom, ni da li je tezak kriterijum. Ako neko zna o tome nesto vise neka kaze unapred hvala!
|
|
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
masinski fakultet
dao sam uslov za drugu godinu
samo neka ide
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Studiram pravo i veoma sam zadovoljna. Time sam htela oduvek da se bavim
|
|
|
|
|
|
maarinaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47
|
|
sada studiram Visu Turisticku skolu, a prvo sam isla na Saobracajni fakultet bilo je tesko neki profesori su bili na svoju ruku pa sam odustala posto sam uvidela da neke predmete necu poloziti nikada ma kako da naucim...
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
studiram pravni.. nisam se pokajao i ne mislim da cu
|
|
|
Matzili Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2009 Poruke: 158 Mesto: Par metara dalje...
|
|
Upisala sam knjizevnost i malkice se kajem, ali vise sam razocarana. Nije bas onako kako sam zamisljala, ali tek je pocetak...
|
_________________ To mi radi, to mi radi, jer ti mozes da mi radis sve
To mi radi, to mi radi, jer ja zaljubio sam se... |
|
|
|
|
lahaine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 21 Mesto: Beograd
|
|
Zavrsio Reziviju i Racunovodstvo na Ekonomiji i razmisljam o Informatici u Banjaluci ... nemam pojma jos
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|