www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što vas je danas razljutilo... ili rastužilo...?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 17, 2013 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rastuzilo me to..sto sam dao nekome tudja kola...i sad sam bash ono se zabrinuo... Rolling Eyes

love is all you need
......

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 20, 2013 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

debili koji popravljaju sva 3 lifta u sred bela dana Rolling Eyes Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 02, 2013 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rastuzilo me to sto sam gledala...a ko me tjer'o

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 08, 2013 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto morah otici onako...a nije mi se islo...i sto mi je to nabacila..a zna da moradoh da idem...

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 08, 2013 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I rastužila i razljutila moja majka, ali sam ipak stala na prvu jer nije ona kriva što je njen mozak poprilično razoren udarima.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 11, 2013 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista me nije razljutilo Evil or Very Mad Razz ali jeste me rastuzilo Sad
sto ne znam sta je sa jednom osobom....

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 29, 2013 9:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rastužila me je vijest o smrti prijateljice koja je tako naglo otišla, da prosto još nisam u stanju da vjerujem.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 05, 2013 7:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije me nista razljutilo...ni rastuzilo....nema sanse..vise..
da se nerviram oko toga..
neki ljudi su takvi...i to je to....tu nema lijeka...ne mogu izdrzati..ne mogu rijec svoju odrzati...
misle da tebe lazu....da tebi rade nesto..a u sutini sebi to rade i sebe lazu....
i ja ne znam kako se neko takav osjeca...kad malo razmisli..i poogleda se u ogledalo..
sta to pomisli o sebi Neutral vjerovatno nista...kaze...sebi...ufff...jesam..dobar/dobra...
nema ko ne bi pozelio....tako nesto... Laughing svasta...ovaj momak da se streca oko takvih stvari..
i obazire na takve...dusevne degenerike...bica bez karaktera...tj olos....davno njega ne bi bilo..
sa koliko njih je imao posla...opet...kad magja ugasne....labudovi prhnu u zrak...
i svjetla se pogase....ja imam neku sigurnost...toplinu..i imam se kome privuci....
iza ledja i koga u sebe ususkati...nasloniti glavu na ramence ruku na stomacic..poljubiti golo ramence...
i tako malo bezbrizno zaspati... Mr. Green

meni te olos i te niskoprofilne ljdske radnje i ponasanja...
vec neko odredjeno vreme...ne cini nista nikakvo nezadovoljstvo...to traje nekih vec 18 godina tako...
samo me nasmejava gledati....kako sebe laze i petlja....i uzivam praviti se da neeemam pooojmaaa Mr. Green
a to veoma dobro radim Wink zato sam uvijek bio dobar igrac u svemu... Mr. Green
sto volim da igram tudje igre po svojim pravilima... Mr. Green
i na taj nacin se udaljim...iz igre....ihhajjj otkada...a saigrac i dalje igra igru po mojim pravilima...
i tako i ostane u toj igri a mene vec odavno nema... Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

mnalo razmisljam najutro...pokusavam sam sebe raZljutiti Rolling Eyes kad niko drugi to ne moze Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 19, 2013 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rastužio me rođendan moje majke, koja je, i ovakva kakva je, živa i još uvijek sa nama, a Čovjek koji bi na ovaj dan trebao da ima 46 godina, ni za kosti mu ne znam.

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 20, 2013 1:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rastužilo me je što se tata okliznuo i pao u kupatilu..Desnu stranu tela je povredio,ruku,nogu,glavu,pa ima modrice,i bolove...srećom da nije još gore prošao,jer je nedavno operisan,pa je dosta slab.

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 20, 2013 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

raŽljut'lo me pivo koje se smrzlo uledu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad a i ono dvoje debila...
koliko god zelis da im kazes...da se mogu na vreme spasiti..toliko ti poslovna i zivotna etika to ne daju... Rolling Eyes a toliko su retardirani da ni nacrtano ne mogu da shvate... Neutral

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 20, 2013 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rastužilo se što mi je sestrić stigao s mora, a ja nisam mogla da odem da ga vidim, a on nije mogao da dođe da vidi mene....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Što vas je danas razljutilo... ili rastužilo...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  sledeća
Strana 28 od 29

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon