:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
[quote=♥ QueeN ♥]Nikad mi se to nije desilo...
Ali da se vratim na temu. Zavisi od tezine prevare, ali oprostila bih mu jer ga volim.[/quote]
[quote=nextajox]Ne bih oprostila prevaru...Jer za to nema objašnjenja..Jedino oprostim kada mi neko da baš jak razlog zašto je to učinio ali za ovo nema jak razlog..
Prevara je prevara Mr. Green[/quote]
Vise puta sam sa najboljom drugaricom razgovarao na ovu temu. Meni nije sad jasno - zato sam citirao Joxu i QueeN koji bi to uopste mogao da bude razlog? Ajde realni da budemo (a ne ono oteo ga Bin Laden da njegovoj sestri napravi 51-o dete). Ukoliko te je prewario to znachi da njemu u washoj wezi neshto hvali i da je upravo to nashao kod osobe sa kojom vas je prewario, to shto hwali hwalice i u buduce, moze to da bude osecanje neznosti, sex, neka osobina neshto ....
Prewaru ne treba samo posmatrati kao "Skotina jedna kako je mogao to da mi uradi" i inatiti se, prewaru treba shvatiti kao upozorenje da je vasha veza otishla u majchinu i da je najverovatnije vreme da se razidjete kao ljudi....
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|