:: |
Autor |
Poruka |
Flower1985 Prijatelj foruma
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862
|
|
ne bih oprostila...
Ili Ja bih oprostila i otpustila....
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Ni mrtva ne bi oprostila!!!!
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
hm...
bivsem decku sam oprostila 3x prevaru ali bili smo tri godine u vezi i bilo mi je mnogo tesko da zamislim zivot bez njega... Kada sam ga 4x uhvatila razisli smo se definitivno, od tada je proslo cetiri ipo meseca i jos uvek me moli da mu se vratim... ali ovog puta ne!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Nisam bas ponosna svoje naravi uvjek al kakva sam takva sam... Mogu komotno rec da nikad nista ne prastam.. Veliko sam zlopamtilo, nazalost, tako da i kad kazem da oprostim to ustvari ne uradim Nebi nikad oprostila decku/muzu da me prevari. Kad tad bi mu vratila/nabila na nos tu prevaru tako da je nabolje odma prekinut..
Ako mu nisam bila dovoljna samo ja, onda mu ja i netrebam!!
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
ako bi voleo osobu onda bi razmislio
ali najverivatnije ne bi
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da li ste ikada dosli u situaciju da iskreno volite ali da jednostavno ne mozete da budete sa tom osobom?
da vas je partner prevario/la.. i volite ga/je i umrli biste da prekinete sa partnerom ali jednostavno ne mozete ni biti snjim jer znate sta je uradio...
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nikad mi se to nije desilo...
Ali da se vratim na temu. Zavisi od tezine prevare, ali oprostila bih mu jer ga volim.
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
nikad ne bih oprostio prevaru jer ni sam ne bih nikad prevario!
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | upravo sam saznala da me decko prevario sa njih 5..
ne nije mi on rekao ali sam saznala.. on je rekao da je sve to svrljanje i da im je to u krvi.. nije on kriv.. ali isto tako je rekao kako me voli najvise na svetu i ne bi podneo da me izgubi, da mu pasem u svakom smislu ali jednostavno ima to u krvi i to je to..
on ne zna da ja znam..
sta da radim? da li da mu oprostim, pravim se kao da ne znam ili sta da radim? (ni ja nisam bila bog zna kakva svetica, ali ALO bre.. meni se to samo jednom desilo a ne 5 puta) |
ako nisi... moras da mu stavis do znanja... treba da zna...
neki ljudi tek kada budu uhvaceni stave prst na celo...
moze da te zaista voli pored toga sto je radio... zasto je to radio? nikada neces dobiti pravi odgovor... ne zbog toga sto on nece da ti kaze... nego zbog toga sto ni sam ne zna... uvek odgovor moze da bude strah, avantura, nesigurnost...
a zato bi se tada promenio? kada cuje od tebe da si upucena...
osecaj krivice je toliko jak da moze da ubije!
a moze da se desi i suprotno... oprostis i on dalje nastavi... to znaci da te ponizava... imao zelju ili ne, sve jedno je...
zanemari njega u toj diskusiji... u tom trenutku bitna si samo ti... pravo je pitanje zasto bi ti oprostila a ne da li bi njemu trebalo da se oprosti...
veci je izazov orostiti nego primiti oprost...
kada oprostis... nista nisi veca nego sto si bila... samo se njemu postavja da bude veoma mali ako iskoristi oprost...
hm... mac sa dve ostrice... a od obe mozes da stradas!
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
goorica15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
|
|
ako sam sa nekom osobom i prevari me znaci nije me dostojna obicno takvoj osobi koliko god da mi stalo do nje samo kazem bye bye koliko kod da mi stalo ipak ima nesto jace od osecanja sto se zove obraz jer ne postoji dzaba ono "ako te prevari jednom prevarice te opet" .......
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Da ga volin najviše na svitu- NE. I točka.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne bih oprostila prevaru...Jer za to nema objašnjenja..Jedino oprostim kada mi neko da baš jak razlog zašto je to učinio ali za ovo nema jak razlog..
Prevara je prevara
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|