www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

oprostiti prevaru ili ne!!!!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Flower1985
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 38

Datum registracije: 29 Sep 2007

russia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bih oprostila...
Ili Ja bih oprostila i otpustila.... Rolling Eyes

sejtan-76
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Nov 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 02, 2008 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni mrtva ne bi oprostila!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ne gledaj u lijepotu koja ce te zanijeti,
vec gledaj u dusu koja ce te voljeti!

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm...
bivsem decku sam oprostila 3x prevaru Embarassed ali bili smo tri godine u vezi i bilo mi je mnogo tesko da zamislim zivot bez njega... Kada sam ga 4x uhvatila razisli smo se definitivno, od tada je proslo cetiri ipo meseca i jos uvek me moli da mu se vratim... ali ovog puta ne!

maza-
¤¤Wonder Woman¤¤
¤¤Wonder Woman¤¤

Datum registracije: 11 Mar 2006
Mesto: Bogu iza nogu...

sweden.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam bas ponosna svoje naravi uvjek al kakva sam takva sam... Mogu komotno rec da nikad nista ne prastam.. Veliko sam zlopamtilo, nazalost, tako da i kad kazem da oprostim to ustvari ne uradim Confused Nebi nikad oprostila decku/muzu da me prevari. Kad tad bi mu vratila/nabila na nos tu prevaru tako da je nabolje odma prekinut..
Ako mu nisam bila dovoljna samo ja, onda mu ja i netrebam!!

cheda88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 13, 2008 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako bi voleo osobu onda bi razmislio
ali najverivatnije ne bi

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li ste ikada dosli u situaciju da iskreno volite ali da jednostavno ne mozete da budete sa tom osobom?
da vas je partner prevario/la.. i volite ga/je i umrli biste da prekinete sa partnerom ali jednostavno ne mozete ni biti snjim jer znate sta je uradio...

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 9:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad mi se to nije desilo...

Ali da se vratim na temu. Zavisi od tezine prevare, ali oprostila bih mu jer ga volim.

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 29, 2008 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad ne bih oprostio prevaru jer ni sam ne bih nikad prevario!

--_make love not war_--

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 04, 2008 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
upravo sam saznala da me decko prevario sa njih 5..
ne nije mi on rekao ali sam saznala.. on je rekao da je sve to svrljanje i da im je to u krvi.. nije on kriv.. ali isto tako je rekao kako me voli najvise na svetu i ne bi podneo da me izgubi, da mu pasem u svakom smislu ali jednostavno ima to u krvi i to je to..
on ne zna da ja znam..

sta da radim? da li da mu oprostim, pravim se kao da ne znam ili sta da radim? (ni ja nisam bila bog zna kakva svetica, ali ALO bre.. meni se to samo jednom desilo a ne 5 puta)

ako nisi... moras da mu stavis do znanja... treba da zna...
neki ljudi tek kada budu uhvaceni stave prst na celo...
moze da te zaista voli pored toga sto je radio... zasto je to radio? nikada neces dobiti pravi odgovor... ne zbog toga sto on nece da ti kaze... nego zbog toga sto ni sam ne zna... uvek odgovor moze da bude strah, avantura, nesigurnost...
a zato bi se tada promenio? kada cuje od tebe da si upucena...
osecaj krivice je toliko jak da moze da ubije!
a moze da se desi i suprotno... oprostis i on dalje nastavi... to znaci da te ponizava... imao zelju ili ne, sve jedno je...

zanemari njega u toj diskusiji... u tom trenutku bitna si samo ti... pravo je pitanje zasto bi ti oprostila a ne da li bi njemu trebalo da se oprosti...
veci je izazov orostiti nego primiti oprost...
kada oprostis... nista nisi veca nego sto si bila... samo se njemu postavja da bude veoma mali ako iskoristi oprost...

hm... mac sa dve ostrice... a od obe mozes da stradas!

goorica15
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 29 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 08, 2008 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako sam sa nekom osobom i prevari me znaci nije me dostojna obicno takvoj osobi koliko god da mi stalo do nje samo kazem bye bye koliko kod da mi stalo ipak ima nesto jace od osecanja sto se zove obraz jer ne postoji dzaba ono "ako te prevari jednom prevarice te opet" .......

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ga volin najviše na svitu- NE. I točka. Cool

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih oprostila prevaru...Jer za to nema objašnjenja..Jedino oprostim kada mi neko da baš jak razlog zašto je to učinio ali za ovo nema jak razlog..

Prevara je prevara Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> oprostiti prevaru ili ne!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  sledeća
Strana 27 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon