:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Nisam ljubomona jer imam poverenja.
Mada kad se neko treci utrpa tu,onda budem!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Budja 88 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...
|
|
Nisam ljubomorna,nemam prawa na to...
Potpuno mu werujem...
Mada,mala doza ljubomore uwek postoji....
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
|
unbreakable Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2008 Poruke: 14
|
|
tajmahal je napisao/la sledeće: | Drage moje zanima me koliko ste ljubomorne, kako se osecate kad vas dragi ode u provod bez vas, da li imate potpuno poverenje u njega...? |
da, jesam ljubomorna, ali ne bolesno...
a kad ode u provod bez mene, pa imam povjerenja u njega, u biti, on ode s drustvom svojim, ja sa svojim curama.. tako da nema tu nekog straha... al da sam ljubomorna ponekad, da, jesam!!
|
|
|
|
|
|
Crnokosa_Titeljanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Mar 2008 Poruke: 20
|
|
bolesno sam ljubomorna ) ali to je vise gluma
|
|
|
|
|
|
tayra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 166
|
|
nisam nikad bil ljubomorna u 4 godine nase veze al u posljednje vrijeme mi smeta njegova prijateljica( ne mislim da me vara sa njom), zove ga stalno,cuju se po nekoliko puta dnevno, uce zajedno, igraju online igrice, i vec me to pocinje nervirati. imam li pravo da budem ljubomorna il je to normalno?
|
|
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
totalno sam ljubomorna,ali to pokusavam skroz da prikrijem,a nesto sto me najvise nervira jeste to kad vidim da on uopste nije ljubomoran,ili samo uspeva dobro da prikrije,sto meni ne ide od ruke!
|
|
|
|
|
|
celly988 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Okt 2008 Poruke: 8
|
|
Mnogooooo sam ljubomorna,ali trudim se da mu to ne pokazujem...
|
|
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
da, jesam kada mislim da imam razloga za to... naglasak na ono -mislim
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Jesam..prilicno ljubomorna!
Kada sam u vezi, znam njegoce drugarice i tu nema frke, ali ako se utura neka x-osoba, onda ja to malo proispitam. Jos ako oce da ima nesto sa njim, ne moze..ne dam svoje!
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ne, jer je ljubomora nešto što razara vezu ili brak. Sloga, poverenje ... i sve je u redu.
|
|
|
|
|
|
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
sve drzim u sebi jer ne podnosim ljubomoru... a mnooogo sam ljubomorna
|
_________________ Nije srce kamen da izdrzi plamen... plamen stare ljubavi, daj popusti malo, volim te budalo, jer smo isti ja i ti... |
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Uuuuu straassnoo sam ljubomorna,i posesivna, i kada je nesto moje nedam to nikom!! Kada izadje s drugovima,uvijek razmisljam gdje je,s kim,da nece koga srest koga ne treba ovo-ono. on mi ulijeva strasno povjerenje ali ja sam jednostavno realna i znam sta je u ljudskoj prirodi, pa ma sta se pricalo bla-bla,ja znam kako to sve ide..
Al NIKAD ne pokazujem ljubomoru! bas nikad!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|