www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ljubomorna si?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ljubomona jer imam poverenja.
Mada kad se neko treci utrpa tu,onda budem!

Budja 88
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jul 2008
Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ljubomorna,nemam prawa na to...
Potpuno mu werujem...
Mada,mala doza ljubomore uwek postoji.... Rolling Eyes

unbreakable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jun 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 4:36 pm    Naslov poruke: Re: ljubomorna si? Na vrh strane Na dno strane

tajmahal je napisao/la sledeće:
Drage moje zanima me koliko ste ljubomorne, kako se osecate kad vas dragi ode u provod bez vas, da li imate potpuno poverenje u njega...? Crying or Very sad

da, jesam ljubomorna, ali ne bolesno...
a kad ode u provod bez mene, pa imam povjerenja u njega, u biti, on ode s drustvom svojim, ja sa svojim curama.. tako da nema tu nekog straha... al da sam ljubomorna ponekad, da, jesam!! Wink

Crnokosa_Titeljanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Mar 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 07, 2008 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolesno sam ljubomorna Smile) ali to je vise gluma Very Happy

tayra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 09, 2008 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam nikad bil ljubomorna u 4 godine nase veze al u posljednje vrijeme mi smeta njegova prijateljica( ne mislim da me vara sa njom), zove ga stalno,cuju se po nekoliko puta dnevno, uce zajedno, igraju online igrice, i vec me to pocinje nervirati. imam li pravo da budem ljubomorna il je to normalno?

boj@nic@
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 02 Okt 2008
Mesto: moj topli krevet

denmark.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 11:42 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

totalno sam ljubomorna,ali to pokusavam skroz da prikrijem,a nesto sto me najvise nervira jeste to kad vidim da on uopste nije ljubomoran,ili samo uspeva dobro da prikrije,sto meni ne ide od ruke!

celly988
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Okt 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 23, 2008 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogooooo sam ljubomorna,ali trudim se da mu to ne pokazujem... Rolling Eyes

idaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jul 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 23, 2008 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, jesam kada mislim da imam razloga za to... naglasak na ono -mislim

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 25, 2008 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam..prilicno ljubomorna! Very Happy
Kada sam u vezi, znam njegoce drugarice i tu nema frke, ali ako se utura neka x-osoba, onda ja to malo proispitam. Jos ako oce da ima nesto sa njim, ne moze..ne dam svoje! Mr. Green

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 26, 2008 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, jer je ljubomora nešto što razara vezu ili brak. Sloga, poverenje ... i sve je u redu.

MaikoDoll
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Apr 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 01, 2008 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve drzim u sebi jer ne podnosim ljubomoru... a mnooogo sam ljubomorna Rolling Eyes

kissme_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 30 Nov 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uuuuu straassnoo sam ljubomorna,i posesivna, i kada je nesto moje nedam to nikom!! Kada izadje s drugovima,uvijek razmisljam gdje je,s kim,da nece koga srest koga ne treba Mr. Green ovo-ono. on mi ulijeva strasno povjerenje ali ja sam jednostavno realna i znam sta je u ljudskoj prirodi, pa ma sta se pricalo bla-bla,ja znam kako to sve ide..
Al NIKAD ne pokazujem ljubomoru! bas nikad! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ljubomorna si? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  sledeća
Strana 27 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon