www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

oprostiti prevaru ili ne!!!!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih to mogla,jednostavno,to je jace od mene,ma koliko voljela tu osobu,tog trenutka bi se sva moja ljubav ugasila i ostalo bi veliko razocarenje Neutral

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

interesantno je kako dobar deo postova na ovu temu kao da su pisani sablonski...
ja, koji obozavam logiku, matematiku, koristim razne sisteme za resavanje problema, pa nikako nemam adekvatan post da napisem...
je l napisana knjiga "Top 100 upustva za prevazilazenje prevare"?

svako ima svoju definiciju prevare... kako je to definisao? ... ono u sta sam siguran je da neke stvari ne daju se definisati dok se ne dese... i smatram da "prevara" spada medju prvih pet...

je l ide prevara pod ruku sa razocaranjem?

ko ce uvek i sve bezuslovno da oprosti? ko se nikada nece razocarati? ko ce, bez obzira na sve da bude tu?
Majka! zasto? zato sto nosi neku etiketu na kojoj pise majka? zato sto je ona tog ko radi te stvari (sta god to bilo) rodila? zato sto je majka glupa i ne razume? zato sto je slepa i zatvara oci pred svime?
svi se mi divimo toj sposobnosti sto jedna majka moze da uradi... i niko nikada nije ocrnio to bice sto konstantno prasta.
ne trebaju nam primeri... ni jedan.
ni ona ne zaboravlja...
kako da je to "bice" sposobno za takve stvari? a mi nismo... sta to ona ima sto mi nemamo?
mi nju ne mozemo da prevarimo ne nacin na koji mi sve ovo dozivljavamo...

u sta sam ja ubedjen... majka je sposobna da bezuslovno voli... nije joj to podareno (palo s neba)... i isprva je opredeljena za to...
i dete isto tako...
samo budala moze da kaze da ne voli svoju majku ili svoje dete...

i nije cudo sto za takav odnos kazemo da je jedina i prava ljubav... izmedju majke i deteta...
cita li ko izmedju redova?

svi obozavamo taj osecaj... i jedini osecaj za koji moze da se kaze da rusi sve barijere, da ne poznaje granice, da traje vecno, osecaj koji stvara, ispunjava... hoce li ko da opovrgne ovu izjavu?

ne moze da se poredi... ali znamo za nebrojeno primera kako je ta ljubav moguca i na drugim mestima... izmedju brata i sestre, prijatelja...

a nama je data opcija da stvorimo takvu ljubav sa svojim partnerom (i za to ima primera u zivotu, i divimo se), i sto je najbolje, moze da nastane plod te ljubavi... iskrene, bezuslovne... kakva nagrada!

svi mi to zelimo, zaista zelimo... ali iz ko zna kog razloga okrecemo glavu, zmurimo, nista ne radimo, okrecemo se drugim stvarima.... sve smo bre okrenuli naopako!

oprostiti prevaru? kako? je l volite, je l zelite da butete voljeni? ili mislite da zelite da volite i da zelite da budete voljeni?

postavite se ravnodusni prema ljubavi i uzmite je zdravo za gotovo... odmah postoje granice, barijere koje su za vas nepremostive... nista nije nemoguce!

je l moze prevara da se oprosti?

ucini je ako moras (a nista se ne mora), ali oprosti jer je neophodno!
ja znam sta je meni neophodno da zivim...

ovaj post je rezultat iskljucivo mojih misli i mojih osecanja... i nicega vise.

btw... mogu da pisem u beskonacno... ali i ovo je premnogo.
neka se nadje bar neko ko razume samo delic ovoga sto sam napisao i ja sam zadovoljan Smile ... a znam da ima... da cak razume i vise.

* Lucky *
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 100

Datum registracije: 14 Jan 2008
Mesto: tamo daleko ...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne , jer će se ponovo preživljavati košmar sa novom prevarom!

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ukratko...
Prevaru oprostiti jos i mogu( jedno zlo moze da se istrpi)
Prevaru + laz +zlobu nikad!!!

stefan80
$$ Ђавољи адвокат $$
<b>$$ Ђавољи адвокат $$</b>

Godine: 44

Datum registracije: 06 Nov 2006
Mesto: $$ DEVIL LAND $$

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa posto me nije prevarila ni jedna koliko bar ja znam Laughing ....rekao bih nikad ali kad budem u toj situaciji tad cu i moci da odgovorim do tad.....
P.S.ne bih voleo da se nadjem u toj situaciji Mr. Green

I put od hiljadu milja mora poceti jednim korakom

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 24, 2008 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih oprostila prevaru nikada!

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne verujem da se tako nesto moze odrzati kada se oprosti.
razlozi: nikad vise isti pogled kao pre, krivica i griza savesti...

ako je dotle doslo dug razgovor i svodjenje racuna - zbog cega i zasto nastaviti vezu...

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne bih....

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 39

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S ovakom pameti NIKAD je nebi oprostila...
No nikad ne reci nikad... Confused Confused

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 25, 2008 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neoprostis nego pravis se lud i uzvratis s prevarom da ona oseti kao je to i onda

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

upravo sam saznala da me decko prevario sa njih 5..
ne nije mi on rekao ali sam saznala.. on je rekao da je sve to svrljanje i da im je to u krvi.. nije on kriv.. ali isto tako je rekao kako me voli najvise na svetu i ne bi podneo da me izgubi, da mu pasem u svakom smislu ali jednostavno ima to u krvi i to je to..
on ne zna da ja znam..

sta da radim? da li da mu oprostim, pravim se kao da ne znam ili sta da radim? (ni ja nisam bila bog zna kakva svetica, ali ALO bre.. meni se to samo jednom desilo a ne 5 puta)

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 10:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je sa 5 onda ce i 6,7,8,9............ ti znas ali da sam ja u pitanju ne bi ni razmisljao 2 sec.
Znas da sam ja uz moju devojku bio sa njih 5, znaci da je nepostujem i da mi sluzi vise kao neka lutka da provodim vreme kad mi je dosadno i kad znam da veceras nece biti nista pa ajde ona je sigurna Sad .
Sorry to je moje privatno razmisljanje, bolje preseci pa neka boli jedno vreme, nego se nervirati " oce li opet, dal se promenio " itd.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> oprostiti prevaru ili ne!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  sledeća
Strana 26 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon