:: |
Autor |
Poruka |
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Jelena Karleusa
Iz Nish, bre! Po BG se i danas prepricavaju njegovi biseri kad je stigao u srpsku prestonicu.
1.Ja sam mali, ali kad stanem na novcanik, najveci sam!
2. Dragisha, centrisi!
3. Pice za svi!
Bio kapiten Zvezde, pa onda otisdao u japan, pa se vratio u Zvezdu kao predsednik, pa opet otisao u Japan, pa ce se opet vratiti u Zvezdu...
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Dragan Stojković Piksi
Glumac poreklom iz Mexika, dobar prijatelj Diega Lune, neki od filmova: Y tu mamá también, Dot the I, Diarios de motocicleta...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
milica_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Dec 2006 Poruke: 218
|
|
Gael García Bernal
Ja sam glumac.. Igrao sam u filmovima Apsolutnih sto, Mala nocna muzika, Ljubav i drugi zlocini...
|
_________________ Da sebi napravis svet
i budes samo svoj...
Da punim jedrima plovis
samo ljubav da lovis
i pobedis sve!! |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Vuk Kostic
Iz uprave je. Stroga je. Zenskog roda je. Voli da slusa Balasevica, cesto citiram jedan njen post. Evo tog posta , pa nadam se da nije tesko.
Ukoliko je i to enigma, u roku od par minuta poslacu joj kiss, pa cete znati o kome se radi.
pogodi ko je je napisao/la sledeće: | zamolila bih da se postovi koji su pisani na makedonskom prevedu na srpski...pisanje na makedonskom krsi nas pravilnik...hvala lepo |
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
nastasenjka...
Ona je... Bogata nasljednica... Razmažena, razuzdana plavuša... Njena uzrečica je "That's hot!" i garderoba koju kreira nosi tu oznaku...
|
|
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
Paris Hilton
udavala se za fudbalera...pa za kriminalca...pa je sad udata za sina od jednog nekadasnjeg muzicara koji se vrlo brzo obogatio sa svojom bracom ,zario i palio Srbijom sa svojim raznoraznim biznisima i na kraju pobegao....a ona kaze "nikad srecnija nije nego sad"....a zadnji muz 10 godina mladji od nje.....a ona cerka kreatorke....
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Elena Karić...
verenica Marka Jarića, poznata manekenka?
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Marko>92 Prijatelj foruma
|
Godine: 31
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 3314 Mesto: Šabac
|
|
Adrijana Lima
poznati nas krem.....malo stvorenje koje ima dva zuba..........
ima crno,ima belo jer se teko deci htelo..........
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
euro krem
trenutno sam najpopularnija glumica u Srbiji zahvaljujuci ulogi Andjelke u Ranjenom orlu
muz mi je poznati glumac Vojin Cetkovic
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
Da nije Sloboda Micalovic,a? Da nije ona?
Legenda Beograda, mada je rodjen u Zajecaru, voleo da popije i da psuje u predstavama. U jednoj predstavi zena mu je Rumenka, kcerka Georgina, tast Stanislav?
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Zoran Radmilović...
Jedan od najboljih komičara... Zapamćena mu je i opaska u filmu koja je glasila "Kocka vode i čaša šećera"... Igrao je i u filmu "Kamiondžije"...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Миодраг Петровић Чкаља...
Ја сам најпознатији марксистички револуционар и кубански герилски вођа. Кључна сам личност Фидела Кастра...Надимак ми је Че...
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|