:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Od domaćih "Dome slatki dome" (poznatija kao "Kiza i Komina"). Žao mi je što je snimljeno samo 10 epizoda, ali mogli bi da je nastave.
|
|
|
Ryana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Jul 2015 Poruke: 19 Mesto: T-Man
|
|
Ja sam od domacih samo ''Ljubav, navika, panika'' i ''Dama bez blama''. I gledala sam bosansku ''Lud, zbunjen, normalan''. To je sve.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ryana je napisao/la sledeće: | I gledala sam bosansku ''Lud, zbunjen, normalan''. To je sve. |
"Lud, zbunjen, normalan" je povremeno dobra. Smeta mi samo što vic koji ja ispričam za 20 sekundi, oni razvuku na 3-4 minute...
|
|
|
Ryana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Jul 2015 Poruke: 19 Mesto: T-Man
|
|
Meni su oni hit. Samo si mi smor epizode ''Eh kad se sjetim'' (tako nekako se zovu) gde se prisecaju cele sezone, a ima takvih epizoda u svakoj sezoni. Gledala sam svih 6.
Inace, sto se stranih serija tice, mnoooogo mrzim serije Prijatelji, Streberi i Dva i po muskarca... Ne kontam ljude koji to gledaju... Uzas!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|