www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ljubomorna si?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Grešnica
¤ grešna u ljubavi ¤
<b>¤ grešna u ljubavi ¤</b>

Datum registracije: 20 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 19, 2008 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam... "Ljubomora, ljubomora je moja osobina najgora..." Rolling Eyes

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 20, 2008 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubomorna sam na vetar sto mu kosu dira,ljubomorna sam na kisu sto mu znoj sa lica skida,ljubomorna sam ko pseto,znam da ne valja mi sve to,sta cu takva sammmm Very Happy

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 20, 2008 12:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubomorna sam onoliko koliko je potrebno...da se zna da mi nije svejedno i da mi je stalo do te osobe. Mada se nekad desi da malo preteram (ali vrlo retko Very Happy )

melinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 30 Maj 2008
Mesto: bihac

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 20, 2008 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vjerovali ili ne ali ja nisam ni malo ljubomorna jer znam da moj muz sigurno ne radi nista meni iza leda Razz

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 20, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

melinica je napisao/la sledeće:
vjerovali ili ne ali ja nisam ni malo ljubomorna jer znam da moj muz sigurno ne radi nista meni iza leda Razz

Da sam zensko i da mi muz radi neshto iza ledja, mislim da je neshto shto bi bio u stvari razlog biti u ljubavi. Neznam, mozda nisam upravu jer nisam zensko? Wink

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 20, 2008 11:21 pm    Naslov poruke: Re: ljubomorna si? Na vrh strane Na dno strane

tajmahal je napisao/la sledeće:
Drage moje zanima me koliko ste ljubomorne, kako se osecate kad vas dragi ode u provod bez vas, da li imate potpuno poverenje u njega...? Crying or Very sad

Pa... možda i jesam... malo... Mr. Green Volim da ono što je moje, bude samo moje... Nemam potpuno poverenje ni u koga, pa ni u njega, ali da... verujem mu... Ne smeta mi da ide u provod sa svojim društvom, zašto da ne, i ja idem sa svojim drugaricama, to je normalno.

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 21, 2008 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zena koja ce reci da nije ni malo ljubomorna(necu joj verovati)
A sad u kolikim dozama,nismo sve iste......
Recimo za mene,zavisi do koliko mi je stalo do te osobe;
Ali ako vidim da je i on ok sa svoje strane, da nema previse sumnje,onda ne mada......
U svakom slucaju,mozda jesam malo ali ne ono da preteram Wink

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 26, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam, ljubomorna sam i to jako ali ne pokazujem!

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 26, 2008 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa malkice jesam ljubomorna,ali nista previse.. Mr. Green

zauvijek ces biti tu..

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista preterano, i kad sam ne dozvolim da to on primeti.

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam ljubomorna sam,ali to znam prikriti pa se pravim hladna Rolling Eyes

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubomorna sam...Ko nije Rolling Eyes i ponekad umem da planem da niko ne može da me smiri Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ljubomorna si? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  sledeća
Strana 26 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon