:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Tri milijuna ljudi s dignutim čašama
Beograd - "lud grad"
Hrvatsko-srpski odnosi se iz faze mržnje pa ljubavi i mržnje polako pomiču prema ljubavi čemu je dokaz bloger Aparatczyk koji je jednostavno otišao u Beograd da vidi kako je i što je to tamo. Impresije su vrlo pozitivne: "Lud grad. Pun života... Birtije rade do kasno u noć (pa i u četvrtak), ulice pune ljudi, kudgod da pogledaš nešto se događa. Život u Beogradu se vrti od 0-24, akcija nikada ne prestaje... Važnije obilježje grada su Beograđanke. Nikada nisam vidio tako puno prekrasnih i dotjeranih žena. Možda sam imao predrasuda prema njima, ali Srpkinje su uistinu lijepe, i poprilično kokete. A bogami vole se i oskudno obući, tako da i u ove jesenske dane puno otkrivaju. Srećom, bio je to vrlo topao vikend... Kuća cveća je još uvijek gdje je i bila, a njen glavni eksponat je i dalje tamo gdje je i bio. Danas nema više počasne straže, kompleks je čist ali zastario, prodaje se neki jadan merchandising, (smiješna je stvar što su za Slovence drugačije cijene)... Prometno ludilo poput beogradskog još nikada nisam vidio, kršenje svih prometnih propisa je normalna stvar, a kao pješak treba biti vrlo oprezan jer ovdašnji se baš i ne zaustavljaju pred zebrama."
Blog.hr
Monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
Jako lep grad, mnogo velik i mnogo ima ljudi, ali je lep
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Najlepsi grad na Balkanu. I mngo topliji i srdacniji nego druge evropske prestonice.
Karakteristican je po brzom nacinu zivota, te ga stoga dosta ljudi i ne vole.
Ja se ne bi bunila kada bi zivela tamo.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ma, ljudi, najjaci je grad. Provedite par dana ovde i dopustite sebi da ga upoznate, shvaticete sta vam pricam...
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
beograd graed koji prosto obozavam, zivim zivot u njemu, toliko mi je prirastao za srce
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Beograd je jedan od najlepsih gradova kod nas, ali je bitnije to sto ima super provod.
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
beograd ima extra nocni zivot, za svaciji ukus i sto je najbitnije ima provod svaki dan a ne samo vikendom
|
|
|
|
|
|
collector2223 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 42
|
|
ma Beograd je jednsotavno moj grad. rodjen sma tao, odrastao tamo a sada sam vani i mnoge lepe gradove sam video ali nijedan nema taj smek koji Beograd ima. 8)
|
|
|
|
|
|
lara85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2006 Poruke: 37
|
|
ma nijedan nema dusu kao beograd,jedini grad koji nikog ne ostavlja ravnodusnim
|
|
|
|
|
|
stef_SCG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Jul 2006 Poruke: 4 Mesto: Niksic
|
|
bg je najljepsi grad ubjedljivo
|
_________________ zivjela srpska crna gora ! |
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Nadam se da cu ubrzo vidjeti taj grad
kazu da je dobar i party-zivot da je fenomenalan
|
|
|
|
|
|
desha83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Dec 2006 Poruke: 3
|
|
Opstenarodno je poznato da Beograd vazi za jedan od boljih gradova u regionu kada su nocni izlasci u pitanju, pa bi vam stoga preporucio da obavezno posetite klub Bard i splav Hua-Hua!!!! Provod vam je zagarantovan!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|