:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
I čime ga skidaš s kože?
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa i one male sitne delice voska mozes da skines sa drugim voskom.. ili koristi specijalan balzam za skidanje voska ili bebi ulje
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ja koristim trake i poslje njih mi noge budu katastrofa uljepljene voskom, ne da se oprat probala sam čak i deterdžentom pokušala sam s acetonom, medicinskim alkoholom..ništa.jedino pale one maramice što se dobiju u pakiranju s trakama l njih je za mene premalo.nisam još probala s tim bebi uljem pa ću vidjet kako to funkcionira.thx
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
aha.. pa znas meni kad ostane malo voska onda ne zalepim potpuno traku na to mesto gde je zaostao vosak vec samo malo pritisnem trakom i dignem.. i onda sidje i sav visak voska tako skinem.. tako da nikad nemam problema sa viskom voska.. sve skinem
a ako i ostane nesto voska na nogama koji nemogu da vidim (mada je to retko) onda pod tus i sidje
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Kakva su vasa iskustva sa depilacijom ako ih imate?
Ja probala i odustala,mnogo boli |
Uh, i danas se sećam svoje prve depilacije... mislila sam da ću umreti i sama sam sebe proklinjala što sam i pristala... Ali, kada sam osetila tu glatkoću i savršenstvo uklonjenih dlačica, zaboravila sam bol u trenutku... I od tada, evo već sedam godina, svakog meseca odlazim na depilaciju... mogu i sama, ali ipak stručna ruka je stručna ruka... Iskreno, bol sam prestala da osećam posle prve godine uzastopnog depiliranja...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
poison je napisao/la sledeće: | nemam čime skinut vosak |
Pokušaj losionom za lice (po mogućstvu nekim jačim), mada, ja uspevam i plavim "Clean&Clear".
|
|
|
Maky87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2008 Poruke: 14
|
|
Ja noge depiliram depilatorom, a ruke voskom. Nista strasno
|
_________________ ...Iz nicega osmeh jos stvoriti znam... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|