:: |
Autor |
Poruka |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Odvratna mi je, a tek pjesme. . .
No comment...
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ on Čet Jun 07, 2007 4:18 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Meni se ni ona a ni njene pjesme nimalo ne svidjaju
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
obožavam Anine pjesme...
|
Poslednja prepravka: ..:: MaYa ::.. datum Uto Avg 28, 2007 3:30 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Koma73 Upućeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Jun 2007 Poruke: 287 Mesto: Loznica
|
|
Nishta odvratnije niti vishe izveshtacheno od nje nisam video...
Shta reci o osobi koja je izjavila da je doshla u BG iz rodnog sela pored Cuprije u 16.-oj godini, radila po buticima, snalazila se da prezivi, a onda isplatila Harisa Dzinovica 100 000 evra za prvi album!?
Izgleda da su velike plate po BG buticima...
|
_________________ Dodji sebi dok josh imash kome...
Bolje je ziveti u zabludi, nego u BG... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Jako zgodna, a što se tiče pesama neverovatno dobra je 'Srećan mi ne dolazi', a sa poslednjeg albuma 'Plakaćete za mnom oboje'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Nije loša...
Evo nekih njenih slika...
|
|
|
|
|
|
Aco91 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 243 Mesto: Loznica
|
|
Nisu lose pesme
Meni se svidele dve - Klovn i Plakacete za mnom oboje
|
|
|
|
|
|
lukadr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 55
|
|
Koma73 je napisao/la sledeće: | Nishta odvratnije niti vishe izveshtacheno od nje nisam video...
Shta reci o osobi koja je izjavila da je doshla u BG iz rodnog sela pored Cuprije u 16.-oj godini, radila po buticima, snalazila se da prezivi, a onda isplatila Harisa Dzinovica 100 000 evra za prvi album!?
Izgleda da su velike plate po BG buticima... |
ana je iz paracina,a te gluposti sto si napisao su 100% iz sveta,scandala i slicno...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
meni je ona ok, sasvim, pesme su joj dobre, jedino mi se ne svidja sto se malo vise krevelji
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | meni je ona ok, sasvim, pesme su joj dobre, jedino mi se ne svidja sto se malo vise krevelji |
ali mi je ok njen glas... ne bitno sto se krevelji
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Ana je brutalno dobra riba,kad sam videla njene fotke za FHM,nije mi bilo dobro!Kakva guuuuzzzaaa.... Pesme su joj super,sobro igra,stajling vrhunski...Najvise mi se dopadaju:Srecan mi ne dolazi,Vatra,Verna do kolena i Plakacete za mnom oboje....Jedva cekam novi album
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nece skoro imati nov album(ovako jedva i drugi sto je izasao)letos je retko pustali,znam da je bila pesma"ko mi to poruke salje" i to je sve sto sam cula o vezi nje bar do skoro.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|