:: |
Ili ~ Ili |
Solarijum |
|
70% |
[ 55 ] |
Krema za samopotamnjivanje |
|
29% |
[ 23 ] |
|
Ukupno glasova : 78 |
|
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
nije zdravo,ali i sunce je jos gore,idem povremeno
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Jeccko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 14
|
|
posto brzo crnim,da li je dovoljno 10 min da dobijem lepu boju?
Koliko traje boja dobijena u solarijumu?
|
|
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Nije dovoljno 10 minuta- pa ni u turbo solarijumu.A od koze zavisi koliko ce ti trajati boja,ako imas suvu kozu krace jer i solarijum pospesuje susenje koze.Najbolje je da se posavetujes sa svojom kozmeticarkom,ona ce ti reci i koliko da se suncas a postoje i preparati za odrzavanje boje pa ce ti reci sta da koristis.
|
|
|
|
|
|
jovanicar *mala_garava*
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina
|
|
Ja ne idem u solarijum, jer inace imam taman ten, planiram otici samo pred maturu ali i to me je nesto strah zbog svih tih upozorenja koliko je stetan...u Americi je mislim vec zabranjen...verovatno u jos nekim zemljama
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam za solarijum mada lepo izgleda na nekome
vise sam za prirodno potamnjivanje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ni ja nisam za solarijum, nikako nisam išla, niti ću..
pre sam, ako je baš neophodno za neku kremu za samopotanjivanje, ali naravno da sam uvek za prirodno...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
jaaa nisam niposhto za solarijum,nikada nisam otishla niti cu..a ne volim ni kreme bash...tako da se leti suncham,a obichno mi se zadrzi boja tako da nemam potrebu za solarijumom...
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Voljelja bih da makar bace pogled na ovu istinitu priču sve cure koje su puno u solariju....
E, ovak, znam da ćete sve coknuti ili nećete ni obratit pažnju, baš me briga, ali tko to zna gdje granice postoje i kaj nam sve život može spremit, ne?
Ugl, cura je htjela bit crna. Ja znam da je želja za lijepim tenom uvijek velika, ali ipak je nekako želja za životom uvijek najveća.
Ova je djevojka ( kao i mnogo drugih ) otišla u solarij odmah na 20 minuta. Tako je nastavila svaki sljedeći dan. Sve po 20 minuta. Tko zna koliko puta na dan, a ne znam točno ni koliko je dana išla.
Poslije toga, otišla je na more. Svaki se dan sunčala, sunčala, ona se cura doslovce do besvesti sunčala, crnila, sunčala, provodila vrijeme na suncu. I sloši joj se. Sve u roku od tri tjedna. Ode kod doktora
- Pa kaj ste vi radili? Organi su vam već odavno suhi, ne možete poživjeti uopće više.
I umre. Bukvalno samoubistvo. Organi su joj bili doslovce sprženi. I ako mislite sad ,,ma tko zna koliko je ona puta bila u tom solariju i na suncu,,, nemojte mislite da je to nešto puno više od vaših odlazaka...
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
bojanap je napisao/la sledeće: | zanima me nesto vise o solarijumima...tj. koliko je potrebno vremena provesti tamo da bih imala lijepu bronzanu boju? |
Pa to koliko je vremena potrebno da bi se dobila boja, pretežno zavisi od tipa kože i od pigmenta... sve zavisi kako koža prima boju... Lično više volim Sunce nego solarijum, ali ove godine sam imala toliko obaveza da nisam stigla da odem na sunčanje pa sam bila prinudjena da koristim usluge solarijuma... Ne patim od toga da moram posle trećeg puta da budem preplanula... volim da mi koža tamni postepeno i uvek pravim razliku 24h izmedju dva "sunčanja" ili ti "kvarcovanja"... Naravno, uvek koristim specijalne kreme koje pospešuju tamnjenje (ne kreme za samopotamnjivanje) i hidriraju kožu...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
Ja obožavam solarijum... Bila bi svaki dan da nije toliko štetan... Tako idem jedanput sedmično samo toliko da održavam boju. Ali baš uživam unutra. Opustim se do kraja i još dobijem boju. Pogotovo pozimi je super kad mi fali sunce...
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
nisam nikada isla i necu nikada ici... jednostavno mi to nije zdravo...
|
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
cesto koristim solarijum,brzo dobijem boju,znam da je stetan,al sve za lepotu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|