:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Imam pirsin na pupku, nos, 3 minđuše na jednom, 4 na drugom uvetu i ponosna sam vlasnica 2 tetovaže, jedna na vratu i druga na levoj strani stomaka. |
Plus ime sina na nozi, ime muža na ruci, i na leđima neki tribal.
|
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
Za sada 2 tetovaze manje na ramenima jos nisu gotove a kasnije i jedna preko celih ledja
|
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
|
|
|
|
|
|
gdje je druga slika
naravno da ovo gore nije moj pierc, gdje je druga slika, misterija , anchino maslo pretpostavljam
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
^ ajd ti obrati malo paznju na svoj recnik
i da sam htela da bude moje maslo nemoguce jer nisam Mod u ovom delu
a kad bi malo bolje pogledala druga slika je i dalje tu ali se nije prikazala tako da nije nicije maslo sem tvoje
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Nije nicije maslo, pa tako ni od koleginice anchi Link se i dalje nalazi u poruci, ali je slika ocigledno zabranjena za linkovanje dalje, tako da se ne vidi Jedino da negde drugde prebacis sliku, jer ja kada kopiram link koji se nalazi u poruci - ne vidim nikakvu sliku.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Sto se odmah palis
Izvinjavam se moja greska
|
|
|
|
|
|
Ricky_007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Jan 2010 Poruke: 33
|
|
Imam probuseno levo uvo dva puta i desno uvo jednom. Nosim sitne crne cirkone...
Imam na sredini ledja tetovazu u nivou lopatica - slika glave lava!!!
|
_________________ ...leti visoko, kao orlovi, budi to sto jesi, budi najbolji, neka pevaju sa tobom gradovi... leti hrabro svojim krilima, tvoj je ceo svet i zato zivi ga, mozda neko cudo se i dogodi... |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | tatoo mi jako svidja ali nemam hrabrosti za to
imala sam privremeni par puta |
definitivno sam skupila hrabrost, ali samo mi fali malo 'vremena' da odem
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Ja sam imala piercing na nos-(malu zvjezdicu) al sam zbog posla morala da je skinem,
inače obožavam piercing,al nešto diskretno.
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
KRETEN NAD KRETENIMA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Nov 2010 Poruke: 1
|
|
ja volim nesto jednostanije...
ja imam pirsing na nosu.. al mali nije upadljiv...
a tatoo nemam.. al bih istetovirala slovo N .
samo nesto jednostavno,jer ne zelim da se kasnije pokajem sto sam stavila nesto..
|
|
|
|
|
|
Tasha11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2011 Poruke: 13
|
|
Imam tetoviranu zmiju, kad je vec nemam kao kucnog ljubimca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|