:: |
Autor |
Poruka |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~
|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391
|
|
Do 3. godine imala sam jaaaako kovdžavu kosu, onda me je mama ošišala i od tada je ravna. Niakda mi se nije ukovrdžala, ali meni se ovako sviđa! Ne bih znala da se nosim sa nemirnim kovrdžama, a ako nekad poželim da ih imam samo odem kod frizera
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Imam ravnu kosu . . . . . .. . . . a malo mi se na krajićima kovrdža . . ...ne volim peganje ni farbanje .- . . . .prirodno je najlepše.
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
više volim ravnu kosu...moja je blago kovrčava
|
|
|
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
volim samo ravnu kosu laka je za odrzavanje...a inace mi je ravna skroz,malo je prepeglam da bude lepsa....
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
anchyvg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Sep 2007 Poruke: 223
|
|
Ja imam loknice,ali mi se mnogo svidja i ravna kosa...
|
|
|
|
|
|
.::kAy@::. Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 12 Maj 2008 Poruke: 9
|
|
NEMOGUCA MISIJA je napisao/la sledeće: | ja imam jako cudnu kosu,gledala sam slike kad sam bila manja bila je ravna,onda kad je pocelo ovo sisanje da ti istanji kosu,ja sam to odmah i od tad je valovita,a cak kad je ne pocesljam samo protresem bude kovrcava,i tako,najvise mi se svidja kad je do pola ravna pa od pola blago valovita pri kraju,tako je obisno pravim...a sto se tice preparata bas je tesko nac ono sto ti stima kad imas ovako nemirnu kosu kao moju,mijenjam stalno,ako neko zna neki dobar preparat nek javi:),jos nesto peglanje kose jako je stetno,ja sam peglala i zenula stvar,bas je unisti,spaljuje,svaka kosa je lijepa na svoj nacin,samo treba malo paznje i sredi se...godi mi ova tema pravo:)! | hah..i meni je bila prvo kovrdzava pa skroz ravna dugo vremena i posle tih tanjenja ukovrdzala se!
sada je srednje nesto.. :/
|
_________________ UTeraj mi UTeraj kola u garazu!!hahahahahahah
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
andjelaleks je napisao/la sledeće: | volim samo ravnu kosu laka je za odrzavanje...a inace mi je ravna skroz,malo je prepeglam da bude lepsa.... |
uprako ovako
edit by baraba: dodah josh jednu rechenicu, da ne bude samo citat.
|
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Prirodno mi je valovita (nemam ni prave kovrce a nije ni ravna) ali obicno je peglam da bude ravna.
|
|
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
[B]imam prirodno frckavu kosu to me uzasno nerviralo,i htjela sam da imam ravnu kosu pa se sada redovno feniram
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
uvek sam volela ravnuu kosu,i to naravno imam,ne volim lokne,mada mi dobro stoje
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
ako vam je mrsko stalno ici na feniranje kod frizera,savrsrno rjesenje ona rotirajuca cetka,kosa je savrseno isfenirana
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
a koja je to marka te četke?meni treba nešto za super brzo i jednostavno ravnanje jer se ovako mučim s kosom po sat vremena nekad i više.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|