:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne volim silikone...Najbolje je prirodno pa makar i malo
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Nemam potrebe za time mada nisam protiv ako bih trebala, kad bi dosla do situacije da zelim raspitala bi se o tome sto najvise mogu.
|
|
|
|
|
|
TheNinna666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Jul 2010 Poruke: 1
|
|
Slazem se s tim da je prirodno najbolje...Ali ako neko stvarno ima komplekse u vezi svog fizickog izgleda,sto da ne...Ali naravno,odvratno je ako od sebe prave plasticne lutke...To vec ne podrzavam... Moja najbolja drugarica je imala stvarno velike komplekse u vezi grudi,naravno ne tolike da bi se ubila,ali nije imala dovoljno samopouzdanja...Stvarno je bila ono ravna ,a to joj je jedino falilo da bude savrsena,jer je bila stvarno prezgodna...I ugradila je silikone,i stvarno izgleda exstra... Grudi su u srazmeri s njenim telom, i izgledaju prirodno...Cak se i na dodir ne primecuje da su silikonske,samo su vrlo cvrste ...Sada je vrlo zadovoljna sobom,radije ide na plazu,nije ju sramota da obuce bilo sta,i stvarno je vrlo srecna...Zbog njenog iskustva i ja razmisljam o ugradnji silikona...Da bi grudi lepo izgledale potrebno je naci dobrog hirurga i dobro razmisliti o vrsti implatanata...Ona operaciju nije uradila u Srbiji vec u Rusiji...Ne znam da li u Srbiji uopste ima tako dobrih hirurga...
|
_________________ Najveci covek uvek ostaje dete... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Sto se toga tice, obdarena sam tako da mi to ne treba...ali i da treba mislim, tj znam, da tako nesto ne bih uradila.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|