:: |
Autor |
Poruka |
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
Iznervirano Imam problema sa forumom, hteo bi da promenim ovo 4 es u bilo sta drugo. Iskreno, nervirame i ovo Sicva jel mislim da se neke osobe o kojima nemam lepo misljenje dovode samnom u kontekst, a ne onako kako sam ja hteo, da samo sloga Srbina spasava
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
umirem od obaveza... i ne znam kad ću i da li ću uopšte uspjeti sve da završim...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
Umorno. Umorilo me sunce
|
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
Uživam u odmoru, al istovremeno mislim i kako moram da radim. Nema za sada nekog velikog posla, ali najlepši su dani kad ti je jedini posao usisavanje i malo pospremanja, da sve bude na svom mestu
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
jako sam umorna i neispavana
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
Ozbiljno me nervira što ne mogu da promenim svoju avatar sliku na ovom forumu, tako da u znak protesta do daljnjeg neću ništa pisati na ovom forumu. Možda po nekad udjem da probam da promenim te slike, ako mogu, pa da nastavim sa pisanjem, ali kažem, do daljnjeg, dok ne promenim svoje slike na ovom forumu (a iz nekog razloga ne mogu) neću pisati na ovom forumu
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Drago mi je što sam našla malo vremena za sebe i svoj omiljeni domaći
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
[B]Joj ljudi koji umor osjećam, premalo je i prestrašno za reći, ali je stvarno tako, sve mislim proći će, a svakim danom sve gore i gore[B]
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|