:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Uf, ako se dobro secam... uciteljica..
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Imala sam ja raznih zelja i "interesovanja" Prvo sam htela biti doktor, onda kasirka (imala sam kasu koja je izdavala racun i imala onu fioku za pare i to mi je bila uzivancija da svima po kuci nesto naplacujem ), onda sam htela biti uciteljica/nastavnica... i na kraju sam sve te zelje batalila i eto, danas se igram fakulteta
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
pilot, ma da i sada bi zaleo ali to je ne izvodljivo barem za sada
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
gallus78 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm

|
|
nindza,valda sam previse gledao filmove
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Sjecam se da sam htjela raditi u cevabdzinici, posle toga sam bila okupirana dresurom pasa sa kojih sam skocila malo u advokate. Cevape i pse i danas volim, o advokatima imam neko drugo misljenje. Al bilo je dobro biti dijete i mastati.
|
|
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
|
 |
barkos 77 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2009 Poruke: 46

|
|
Кад сам био мали, желео сам да постанем капитен Звезде.
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Zelela sam beli mantil vise nego ista
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Htela sam da budem Lepa Brena
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
dreser zivotinja...divljih...lavovi, i tako to...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Htela sam biti :glumica,pevacica..sada mislim da bih mozda mogla glumiti da imam priliku za to..pevacica ne bih bila nikad sad vidim,jer nemam talenta za pevanje..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|