:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Gardas88 je napisao/la sledeće: | A pitanje, pa da:"Kako izgleda auto put pri brzini od 300km/h, jer sam dobio odgovor koji nije kompetentan da bi me u potpunosti očarao, ali je blizu!" |
Pravi odgovor ces dobiti kada ti sam budes osetio tu brzinu 8)
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Gardas88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 147 Mesto: Podgorica

|
|
Nismo se propratili najbolje, već sam rekao na 16str. što sam imao!
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Gardas88 je napisao/la sledeće: | Nismo se propratili najbolje, već sam rekao na 16str. što sam imao! |
Ocigledno je da nismo.Taj ko ti je napricao sve one gluposti nije te lepo slagao.Reci mu da ispravi to.
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Ko je Asanovic sad opet?
|
|
 |
apola Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Jun 2006 Poruke: 25 Mesto: Zemun

|
|
200 sa yugom 55 pa vi vidite...
|
_________________ ludo i opusteno!!! |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Ko je Asanovic sad opet? |
Sacekaj Vlado da ti gardas isprica neki hvalospev o tom asanovicu pa ces onda znati
|
|
|
|
 |

|

|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Gardas88 je napisao/la sledeće: | Nismo se propratili najbolje, već sam rekao na 16str. što sam imao! |
Ocigledno je da nismo.Taj ko ti je napricao sve one gluposti [B]nije te lepo slagao.Reci mu da ispravi to. |
Pa ja kezem da me nije slagao! A ne znam kakve asanovic ima veze sa ovim, bez sto je prodao schnitzera i kupio RS6. A kad već govorimo o njemu Goran Asanović je definitivno uz Vesnića, Komnenovića, Kunčera itd.... najtrofejniji vozač sa ovih prostora(mada ako ćemo iskreno, nikako ga ne simpatišem, jer znam kakav je privatno)! A ovaj opis brzine, mnogo ljepše zvuči od onoga tvog, tako da...
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|

|
|
Gardas88 je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | Gardas88 je napisao/la sledeće: | Nismo se propratili najbolje, već sam rekao na 16str. što sam imao! |
Ocigledno je da nismo.Taj ko ti je napricao sve one gluposti [B]nije te lepo slagao.Reci mu da ispravi to. |
Pa ja kezem da me nije slagao! A ne znam kakve asanovic ima veze sa ovim, bez sto je prodao schnitzera i kupio RS6. A kad već govorimo o njemu Goran Asanović je definitivno uz Vesnića, Komnenovića, Kunčera itd.... najtrofejniji vozač sa ovih prostora(mada ako ćemo iskreno, nikako ga ne simpatišem, jer znam kakav je privatno)! A ovaj opis brzine, mnogo ljepše zvuči od onoga tvog, tako da... |
...i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.Rekao sam sta sam imao, zato mani me se covece.Zab**e me i za tog asanovica i za vesnica i za tebe...
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
Jos uvek ne znam ko je taj Goran i ta njegova klapa.
|
|
 |

|

|
|
Vlado, ako ziviš od malena u holandiji, ne mozeš ni znati ko su vozači koji zbog finansija i donekla umijeća vozenja "haraju" prvenstvom srbije i crne gore i balkana uopšte(normalno je da za njih tamo niko ne zna, kao ni za nas uopšte)! Navedeni ljudi definitivno znaju svoj posao, jer da ne znaju ne bi bili šampioni! Uglavnom vlado, da skratim to su tipovi koji voze kruzne i brdske trke kod nas!
Rile što se nerviraš ti kad ne odgovaram tebi negu vladu na pitanje.(tako da te ni taka nisam) Mnogo si nervozan, smirenost je vrlina u saobraćaju!
|
|
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|

|
|
Aha ok, sad sam ukapirao. To su znaci naj naj vozaci na trke u Srbiji.
|
|
 |

|

|
|
To je to. Ma to su tipovi koji ne znaju šta će sa parama! Konkretno jedan auto Komnenovića(koji je vozio i evropske trke u ferrariju) spreman za trke samo, košta oko 1700000e!
|
Poslednja prepravka: Gardas88 datum Uto Jun 20, 2006 9:29 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|