:: |
Autor |
Poruka |
xaver Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 11

|
|
seks nije najvazniji ali bez njega se ne moze.
Licno mislim da veza bez seksa (pa makar oboje bili saglasni) ima da pretvori ljude u zombije i nema sanse da to traje.
Sam seks nije neka odvojena pojava. Seks ima pre svega efekte na psihu. Ukoliko nema seksa osobe moraju non-stop da muce svoju psihu ponavljajuci sebi da je to OK i moraju stalno da sebi pravdaju zasto je to OK a iza svega toga se vremenom gomila kompleks koji pocne da se ispoljava kroz razne stvari.
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Ne,barem ja tako mislim...tako je kod mene
Gledam po sebi,bila sam sa deckom 5 meseci i nisam mu dala....naravno smetalo mu je kasnije ali ja odlucujem....
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Sex je bitan za održavanje bilo koje veze, ne samo duge. Ako je sex dobar, ako prija, onda ta veza ima dodatan kvalitet Mada, pre bih se opredelila za termin 'vođenje ljubavi', jer vas ona samo u lepo vodi
Svakako da nije presudan, ima tu sijaset aspekata međuljudskog odnosa, naročito nakon 15-20 godina braka
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a sta cini dugu vezu?
ljubav, postovanje, posvecenost, iskrenost, bla bla...pa i sex naravno...
ne kazem da nije bitan ali nije ni presudan
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
kissme_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82

|
|
Nema sanse!
|
|
|
|
|
 |
Zo Bo Je Ta Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Feb 2009 Poruke: 21

|
|
pa ja sam smatrala do prije pola godine da veza uspjeva i bez sexa ali sam promijenila misljenje...
|
|
|
|
|
 |
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu

|
|
pa znam jednog kolegu koji je curu ostavljao upravo radi toga sto mu nije dala ali joj se upravo zbog toga uvijek i vracao...jer ju je ipak volio i poštivao zbog toga...zavisi od dečka i njegovih namjera
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Pa jeste i to jako puno. Bez intime tesko je upoznati sve cari veze...i ljubavi.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Naravno da je bitan,i to kako, jer i sex je vrsta emocije i te kako se može kroz isti osjetiti ima li još nešto smisla ili ne.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
hasic_41 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Feb 2009 Poruke: 11

|
|
mislim da seks nema nikakve veze sa odrzavanjem ljubavne veze
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Pa zamisli da si u dugoj vezi, a devojka/zena ti ne da, e pa tad ces vec da pronadjes nesto drugo, sto u principu znaci da veza puca
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..

|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb

|
|
Evo ja mogu reci iz iskustva da je . Ako ti on nije u vezi zanimljiv i cura te ne napaljuje ne cekaj nego trazi dalje
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|