:: |
Ili ~ Ili |
Solarijum |
|
70% |
[ 55 ] |
Krema za samopotamnjivanje |
|
29% |
[ 23 ] |
|
Ukupno glasova : 78 |
|
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ne idem već okolo 6 meseci i onako imam crn ten, tako što mi to ne trebe(sigurno ću odem pred polazak na more ). Jedan put sam bio kupio nešto kao Deodorant i izgledao sam ko da se nisam kupao 10 godina i spavao u blatu (bio sam takav 3 dana)
A mislim da ko želi neka ide kreme treba koristiti obavezno i biće lepši ten kože
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Evo do sad sam bila dva puta i dosta mi je. Primila sam baš onak taman ten, ništa previše, čisto da se izjednači sa onim što je ostalo još od letos
|
|
|
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Ides 5,6 puta sve zavisi od koze...Evo bas cu ja ici sad u ovu subotu u solarij...i to prvi put...heheh....pa vam sve javim...
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
nikita123n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!
|
|
Anelea je napisao/la sledeće: | Kada bi jednom imali priliku prošetati onkološkim odjelom neke klinike i vidjeti djevojke sa uznapredovalim stadijem melanoma, vjerujte mi, ni u rano proljeće ne bi iz kuće izlazili bez zaštite....
Sunce je opasno, koliko kod mi toga bili nesvjesni, solariji isto tako, a tumori kože su najučestaliji od svih tumora! jedini zaista dokazani etiološki čimbenik za njihovu pojavu je UV zračenje!
Ako ništa drugo, preplanula put vam možda trenutno predstavlja zadovoljstvo, ali za desetak godina ćete djelovati ko da imate još deset više, jer osim što su opasne različite patološke promjene na koži usljed izlaganja suncu, KOŽA UBRZANO STARI, a to se itekako primijeti, više nego preplanulost!!!! |
ovo definitivno nisi mogla bolje reci......
naravno, da svako od nas voli preplanuo ten, ali po koju cenu?
ja licno sam isprobala i jedno i drugo.....i skontala sam da nije vredno moga zdravlja....solarijumi nikako nisu zdravi...nenormalno isusuju kozu da nakon i 6meseci pauze...koza je suva bez obzira koliko kreme nanosili...a sto se tice ''self-tannera''........ni to nije puno dobro...ima previse joda...koje takodje isusuje kozu......
tako da je najbolje biti onakav kakav jesi......
|
|
|
|
|
|
neona Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 53
|
|
sve za lepotu..... ali ne treba bas preterivati
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ja sam bela kao sira. Faktor 25-30 i to ne bilo ciji. Cak sam i u solarijumu bila res pecena, iako sam bila 5 minuta samo.
Da je solarijum toliko stetan, ne bi smeli da ga proizvode i stavljaju u promet. Sve ima svoje granice, treba samo znati kontrolisati se.
A sta danas nije stetno?
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
ja idem u solarijum po 4 puta mesechno na 15 minuta a inache imam malo tamniji pigment, tako da sam bash tamna ovako, a shto se tiche toga koliko treba za bronzani ten, pitanje je kakva je tvoja koza tj. pigment, jer se ne prima isto na sve....
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ne idem u solarij jer si ne bi mogla oprostiti da dobijem rak koze,mislila bi da sam ga sam izazvala time i jos placala.
a sto se tice krema za samotamljenje,stavljala sam, al mi se ne svidja efekat,nijansa boje,nacin na koji spada..nista....
|
|
|
Tina69 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 24 Mesto: tu i tamo, vise svuda
|
|
Definitivno solarijum!
|
_________________ Ni na nebu ni na zemlji! |
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Bila sam danas u solariju za 10min.. Hodam u open sun,jer mi je bolji nego obicni..
|
|
|
|
|
|
Dobermani Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901
|
|
obozavam ga da ga imam spavala bih u njemu
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Obozavam solarijum i idem svakodnevno u njega...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|