:: |
Autor |
Poruka |
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Da sam ja moderator morao bih ponekad da upravljam shankom ili da budem shofer
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
Srculenceee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 31 Mar 2008 Poruke: 118 Mesto: ..::*Daleko negde..ali ipak blizu*::..
|
|
da sam moderatorka ( kao sto jesam na drugom sajtu) ja bi se zezala sa clanovima u forumu i zabavljala bi se
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Da sam moderator, držala bih pod strožijom kontrolom neke delove foruma
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Da sam moderator jedan,bila bih veoma ponosna na to.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Dve stvari ili stvarcice( ako hocete u deminutivu)
1. reorganiyacija teme "Koliko je kod vas sati"
2. u startu bih sprecio svaku svadju i provokaciju.
pa ko nastavi da se svadja i provocira... zna se, to se lako resava, lako da lakse ne moze biti!
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Da sam moderator jedan ja bi bio najpokvareniji u
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Da sam mod. ( što mi je veeelika želja ), pobrinula bih se da svi koji mi idu na živce dobiju BAN
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
|
|
Da sam mod broj jedan,ne bih dozvoljavala pristup forumu pojedinim licima,koja su bas bas mlada.
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Zanimljivo razmishljanje, samo kako selektovati ko je koliko star?
Niko ne mora da ukuca JMBG pri registraciji da bi de znalo ko je ko, tj. koliko star. Ovako, svako mozhe da napsihe sebi shta hoce za dazum rodjenja. Imamo chalnova koji su sebi napisali 98 li 99, a nisu toliko stari.
Elem, da sam moderator..., a izgleda da i jesam : mislim da bih/cu i dalje bio jako liberalan.
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
|
|
Pa ne znam sta da ti kazem.
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Trudio bih se da i download sekcija ima neki nivo, a ne da se postavlja na sajt kvazimuzika i plagijati najgore vrste. Ako postoji Pravilnik za ostale teme, mogao bi i ovde da se uvede red.
Na primer, potrudio bih se da uticem na ostale kolege da na domacem.de ne bude vise ovakvih bezveznjaka.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Na primer, potrudio bih se da uticem na ostale kolege da na domacem.de ne bude vise ovakvih bezveznjaka. |
E, moj premijeru... Ni meni se ne sviđa, ali - postoji potražnja (tj. oni kojima je to smešno). Vidi se po broju downloada da nije badava postavljeno na sajt...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|