:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Sto se mene tice .. kao osoba koja vise pamti dok slusa na casu nego iz knjige .. meni je bolje kada idem na predavanja .. isto tako ako nesto nisam razumeo tokom predavanja ili ako nesto nisam razumeo dok sam citao lekciju unapred, uvek mogu da pitam nastavnika/nastavnicu u vezi toga
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
alexa00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Okt 2008 Poruke: 16
|
|
ja idem i na dosadna i na ona manje dosadna.... čisto da bi mi profesor zapamtio lice i da bi mi to bila olakšavajuća okolnost na ispitu....
|
_________________ kako god da se okreneš, guza ti je pozadi.... |
|
|
|
|
Atjka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Apr 2007 Poruke: 20 Mesto: Valjevo
|
|
predavanja i vezbe nikad ne preskakati to tek kasnije uvidite koliko vam je znacilo....
|
|
|
|
|
|
idaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jul 2007 Poruke: 110 Mesto: Sarajevo
|
|
Sve zavisi od fakulteta do fakulteta, a onda i od profesora do profesora... Kod nas su sada obavezna predavanja, ali realno, slabo sta koriste, jer profesori vecinom pricaju o nekim lijevim temama ili jednostavno iscitavaju svoje knjige... mah
|
|
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Meni je pomagalo. Uvek! Cak i onda kada nisam slusao imao sam bolju prodju, ako me se prof. seti sa predavanja. Ali uvek. A jos ako slusas / ucenje ide mnogo lakse!
|
_________________ Marko MI2
|
|
delakroa Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 55 Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor
|
|
to je moglo pre...eskivirati... nazalost, danas kada svi rade po 'Bolonji' to nije izvodljivo i hhteli-ne hteli moramo ici na predavanja:(
|
_________________ voli me-volecu te, pljuj me-UBICU TE! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hmm zanimljivo pitanje
Pa što se mene tiče,vredi.
Tamo se možda nešto čuje što nema u knjizi a prof.kaže da je bitno i može da naglasi nešto da se dobro zna.
Ja na neke predmete idem na neke ne,jer prof.na jednom predmetu sve priča iz knjige i nema razloga da ostajem na faxu da slušam nešto što mogu da naučim za to vreme kući.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
uglavnom ne...svega je nekoliko predmeta na kojima sam cula nesto korisno, a slusam, evo, cetvrtu godinu
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
ivana_ecc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Jul 2007 Poruke: 226 Mesto: Podgorica
|
|
kako na koji predmet, na neki da, na neki ne
|
|
|
zoky89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2008 Poruke: 21 Mesto: Banja Luka
|
|
Ne moze se gledati generalno, sve zavisi od predmeta do predmeta... Ako su neki vazniji predmeti, i vidis da pomaze biti na predavanju, i ako mozes nesto shvatiti iz toga, onda treba biti, a ako je neki "suvoparni" predmet, nema koristi od toga, samo izgubis vrijeme, a bezze buljis uokolo...ovako bar imas to vrijeme da ucis, bar bi tako trebalo biti u najboljem slucaju
|
_________________ With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna da Silva |
|
|
|
|
NoSleep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 12
|
|
па исплати се... јер после кад треба да копираш, мораш да се одрешиш, уместо да тај новац потрошиш на провод
|
_________________ The hottest love has the coldest end |
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Mislim da se isplati ici
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|