:: |
Autor |
Poruka |
A|ex Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Apr 2005 Poruke: 290 Mesto: Beograd
|
|
zeder je isto sto i lavlja kandza kad su reklamirali kandzu pricali su kako nemoze da se skine i sad kad je izasao zeder odjednom je kandz krs...
|
|
|
|
|
|
b_thadon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 14
|
|
nista ti ne moze 100% osigurati auto ali je ipak najbolja Lavlja Kandza
|
|
|
|
|
|
go2run Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jul 2005 Poruke: 13
|
|
the heat je napisao/la sledeće: | koja je zaštita najbolja, vaša iskustva, jel nekome ukraden auto i sl?? |
Nije mi nikad ukraden auto do sad, hvala Bogu! Ali, sto se zastite tice, mogu ti dati jedan dobar savjet. Zaboravi sve elektronske spravice. One ti nisu nista za lopove. Oni to za cas smotaju i ode auto. Najbolje ti je negdje skriven salter sto prekida struju na releju od paljenja auta. A gdje ces ti montirat taj salter, to je tvoja stvar. O tome ne zelim ovdje ni da govorim. Sto ti hocu reci je, da je najbolja solucija kad imas neku mehanicku zastitu. Ne znam jel poznas "mul-t-lock"? To ti je mehanicka blokada mjenjaca (ja to imam u svakom autu) i cim to lopovi vide, onda se okrenu od auta i odustanu. Jer to im je previse vremena, dok to sve raskopaju da mogu uopce voziti auto. A lopovi traze (kao i vecina ljudi u zivotu ) brzo zaradjenu lovu.
Nadam se da sam pomogao s ovim.
|
_________________ Mrzim cetnike, al srbe volim (koji su ljudi naravno) |
|
|
|
|
roske Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 18 Mesto: ZVEZDARA
|
|
Najjaca zastita je lavlja kandza iako ima fora za otvaranje
|
_________________ HOP CUP RADOV KUP |
|
|
|
|
Direktor99 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 37
|
|
Ni kandza ni zeder nece pomoci ako neko odluci da ukrade auto posto ce ga odneti u krajnjem slucaju i paukom do nekog hangara gde ce ga iseci na tenane tako da ne postoji najbolja zastita
|
|
|
|
|
|
matkebg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Dec 2004 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
direktore u potpunosti se slazem, ako se nameri na tvoj auto ukrasce ga vec nekako, ful kasko ako imas bolja kola i putuj
|
|
|
|
|
|
dexonj2004 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 122
|
|
Tvrdim da ako na auto naidju extra lopovi....nema zastite.
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Najbolja zastita od kradje je Kasko osiguranje, tip B. Milina, osiguras i ne mislis !!!!!!!
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
sve sam pokusao jednio sto uspijeva ostaviti pistlolj na sijedistu tad ga niko nedira...
|
|
|
|
|
|
championtro Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 31 Mesto: ns
|
|
Problem je sledece prirode:
Do 350e mozete zastititi auto od klinaca koji bi da ga provozaju, a za ozbiljne sisteme treba dosta para i, naravno, imati auto u koji to ima smisla uloziti.
Najbolje resenje su agencije koje satelitski prate auto, a toga sumljam da ima u srbiji i bivsoj yu.
Gleda li neko top gun i slicne emisije?
U nekoj su komentarisali kako vrhunskim sanerima treba 4s da udju u a4 i 3s za golf4.
Ne znam za vas, ali ja za to vreme ni sa kljucem
|
_________________ yo man |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Za dobar sistem (alarm klase 5) se placa ovde blizu 3000 + 50 aktiviranje + 30-50 mesecno za usluge.
|
|
|
EvolutionIX Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2005 Poruke: 258 Mesto: negde u svetu
|
|
kao sto rekose nekoliko puta lavlja kandza je dovolja za sitne lopove ali za profe ko zna ????
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|